Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

APE Coin nedir? Nereden Alınır? APE Coin geleceği nedir? Nereden Alınır? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

APE Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. APE Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. APE Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. APE Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. APE Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

APE Coin Yorum 2024

APE Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen APE Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Dünyanın en popüler NFT koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) ’nin yaratıcısı Yuga Labs, ApeCoin ’in (APE) piyasaya sürüleceğini duyurdu. Yüz binlerce hayranı bulunan koleksiyonun token ’ına ilgi üst seviyede. Doğal olarak herkes bu coin hakkındaki detayları ve bu coin ’e nasıl sahip olacağını merak ediyor. ApeCoin nedir? Nereden Alınır, nereden ve nasıl alınır gibi soruların cevabına bu içerikten ulaşabileceksiniz.

Bored Ape Yacht Club NFT nedir? Nereden Alınır?

Bored Ape Yacht Club (BAYC), Ethereum blok zincirinde bulunan, her biri tamamen benzersiz özelliklere sahip 10.000 ‘sıkılmış maymun ’ NFT koleksiyonudur. Bazı özellikler diğerlerinden daha nadirdir, bu da koleksiyoncuların onlara daha fazla değer verdiği anlamına gelir. Bir APE NFT ’si satın alarak, ayrıcalıklı bir Bored Ape Yacht Club üyesi olarak gelecekteki koleksiyonlara ve diğer avantajlara özel erişim elde edersiniz.

İlgini Çekebilir  Swipe (SXP) kaç dolar? Swipe (SXP) kaç TL oldu, ne kadar? Swipe Yorum 2024 Coin Grafik

Her NFT ’nin tamamen benzersiz ve bireysel göründüğü CryptoPunks gibi NFT projelerinden ilham alınarak oluşturulan Bored Ape ’de her maymun NFT ’sinde farklı özellikler mevcuttur. Ne giydiğine, yaptığına ve geçmişine bağlı olarak farklı bir nadirliği vardır. Bored Ape NFT ’leri satışa çıktığından beri 1.1 milyar dolarlık hacim yarattı ve NFT dünyasının en dikkat çeken koleksiyonu oldu.

APE Coin nedir? Nereden Alınır?

Son dönemde ApeCoin ’in piyasaya sürüleceğinden bahseden Yuga Labs, sonunda bu projeyi hayata geçirdi ve ApeCoin ’in neredeyse bütün borsalarda listeleneceğini açıkladı. Ape Coin haberi, Yuga Labs ’ın CryptoPunks ve Meebits ’in haklarını satın alarak NFT alanında lider konuma erişerek sektör üzerindeki hâkimiyetini sağlamasından sadece birkaç gün sonra geldi. Bu da kripto para piyasalarında büyük heyecan yarattı.

Şirket resmi Twitter hesabından yayımlanan tweet ’te ApeCoin ’in misyonunu “Web3 ’ün ön saflarında merkeziyetsiz bir topluluk oluşturmayı güçlendirmek için kullanılacak kültür, oyun ve ticaret token ’ı” şeklinde açıkladı ve APE Coin ’in, ApeCoin DAO olarak da bilinen topluluk tarafından sahiplenilerek işletileceğini duyurdu. Bu DAO ’ya katılmanın tek şartı da ApeCoin ’e sahip olmak.

ApeCoin nedir? Nereden Alınır sorusunu yanıtlamaya çalışırsak, APE Web3 ’ün ön saflarında yer alan merkezi olmayan bir topluluk yapısını güçlendirmek için APE ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 tabanlı yönetişim ve yardımcı token ’ıdır. ApeCoin, ekosistemin tek yönetişim token ’ıdır ve ApeCoin sahiplerinin ApeCoin DAO ’ya katılmasına izin verir. ApeCoin, tüm katılımcılarına merkezi aracılar olmadan kullanılabilecek ortak ve açık bir para birimi sağlayan ekosistemin hizmet token ’ıdır. ApeCoin, özel oyunlar, ürünler, etkinlikler ve hizmetler gibi ekosistemin normalde kullanılamayan belirli bölümlerine erişim sağlar. ApeCoin, üçüncü taraf geliştiricilerin APE ’yi hizmetlere, oyunlara ve diğer projelere dahil ederek ekosisteme katılmaları için bir araçtır.

İlgini Çekebilir  Viberate (VIB Coin) nedir? Nereden Alınır? Geleceği ve projesi hakkında önemli bilgiler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Yuga Labs, Metaverse meraklıları için çeşitli blok zinciri oyunlarını ve hizmetlerini başlatmak için $APE ’yi kullanmayı umuyor ve token ’ı BAYC ekosisteminin tek resmi kripto parası olarak ilân etti.

ApeCoin ’in toplam arzı kalıcı olarak 1 milyar token olarak sabitlenmiştir. Sözleşme arabirimi aracılığıyla hiçbir şekilde toplam arz artmaz. Benzer şekilde, sözleşme arayüzü herhangi bir token yazma kapasitesi göstermez, bu nedenle toplam arz asla azalmayacak.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


APE Coin Analiz

APE Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde APE Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. APE Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

APE Coin Yorum

APE Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. APE Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. APE Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

APE Coin Uzman Yorumları

APE Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

ApeCoin dağıtımı nasıl olacak?

ApeCoin ’in toplam arzının yüzde 62 ’si ApeCoin topluluğuna ayrılacak. %8 ’i Bored Ape Yacht Club ’ın kurucularına, %16 ’sı Yuga Labs ekibine ve hayır kurumlarına, (toplam token arzının %1 ’ine eşit bir kısmı Jane Goodall Foundation Legacy Foundation ’a bağışlanacak) %14 ’ü, Yuga ortakları ve yatırımcılarından oluştuğu “katkıda bulunanlara” gidecek. Standart uygulamaya uygun olarak, projeye katkıda bulunanlar için token ’ların bir kısmı başlangıçta kilitlenecek. Kilitli token ’ların kilidi, 17 Mart 2024 lansman gününden başlayarak, önceden belirlenmiş kilit açma planına göre 48 aylık bir süre içinde açılacaktır.

İlgini Çekebilir  Metaverse Coinler ilgi görüyor - Yatırımcıların izlediği 3 metaverse kripto parası Yorum 2024 Coin Grafik

ApeCoin DAO ’nun konsey üyeleri arasında Reddit ’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, FTX ’ten Amy Wu, Sound Ventures ’tan Maaria Bajwa, Animoca ’dan Yat Siu ve Horizen Labs ’dan Dean Steinbeck yer alıyor.

APE Coin nereden ve nasıl alınır?

Merakla beklenen APE Coin, 17 Mart Perşembe günü Coinbase, FTX, Binance, Kraken, Gate.io, Bybit, Huobi ve KuCoin gibi büyük borsalarda listelenecek ancak Yuga Labs sözcüsü, Ape token ’ının eToro, OKX, Gemini ve Binance US gibi büyük borsalarda da “yakında” işlem görmeye başlamasını beklediklerini belirtti.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

APE Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

APE Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

APE Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

APE Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

APE Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

APE Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

APE Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

APE Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com