Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Metaverse Coinler ilgi görüyor – Yatırımcıların izlediği 3 metaverse kripto parası Yorum 2024 Coin Grafik

Metaverse Coinler ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Metaverse Coinler yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Metaverse Coinler forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Metaverse Coinler grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Metaverse Coinler fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Metaverse Coinler Yorum 2024

Metaverse Coinler Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Metaverse Coinler yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Önümüzdeki on yılda iki haneli büyüme gösterebilecek trendlerin sayısı oldukça fazla. Siber güvenlik, cloud (bulut) teknolojisi, kenevir ve tele-sağlık hızla büyüyen trendlerden yalnızca birkaçı. Ancak bugünlerde en popüler trend, metaverse. İnternetin geleceği olduğu düşünülen metaverse, kullanıcıların çevreleriyle ve diğer kullanıcılarla etkileşim kurmasına imkan tanıyacak 3 boyutlu bir dünya. Eğlence faktörünün dışında, metaverse ’ün kendi ekosistemini de oluşturması bekleniyor.

Girişim sermayesi şirketi Epyllion CEO ’su Matthew Ball ’a göre, metaverse önümüzdeki beş ila 10 yıl içinde 10 ila 30 trilyon dolara ulaşabilecek bir fırsat. Bu nedenle birçok yatırımcının gözü de bu alanda. Ancak en büyük soru, metaverse alanında hangi şirketlerin, kurumların ve kişilerin olacağı.  Forbes ’un haberine göre dev sosyal medya platformu Facebook, yakın zamanda ismini Meta Platforms olarak değiştirdi ve geçtiğimiz yıl metaverse ’le ilişkili 10 milyar dolar yatırım yaptı.

İlgini Çekebilir  Nicholas Taleb: Bitcoin kötü huylu bir tümör Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Şirket gelecek yıllarda yatırımlarının miktarını artırmayı planlıyor. Meta aynı zamanda, popüler sanal gerçeklik cihazı markası Oculus ’un da ardındaki isim. Şirketin etkileyici nakit akışı da göz önünde bulundurulduğunda, metaverse alanındaki kilit oyunculardan biri olacağı kesin görünüyor. Diğer yandan yatırımcılar merkeziyetsizleştirilmiş bir metaverse ’ün oluşumunda rol oynayan bazı kripto paraları da izliyor. İşte yatırımcıların akın ettiği 3 metaverse kripto parası.

1. The Sandbox

Metaverse alanıyla ilişkili dijital paralara yönelik yatırımcı iştahı oldukça yüksek. Sandbox da 2021 ’in başlangıcından bu yana en yüksek performans gösteren kripto paralardan bir tanesi. Kripto para 14 Ocak ’taki verilere göre %13,000 ’e yaklaşan bir yükseliş gösterdi. Sandbox ve diğer merkeziyetsizleştirilmiş blockchain temelli oyun platformlarını bu kadar çekici kılan ise, platformların geleneksel oyunlardan tamamen farklı olması.

Bilgisayar ya da oyun konsolu temelli oyun geliştiricileri, oyunlarının tüm haklarını elinde bulundururken, Sandbox kullanıcılarının oyun içinde yarattığı her şeyin sahiplik hakkını NFT (non-fungible token) olarak elinde bulundurmasına imkan tanıyor. NFT ’ler blockchain üzerinde saklanan bir dijital varlığın sahipliğinin kanıtı olarak görev görüyor. Bu da blockchain temelli oyunları, oyun oynayarak para kazanma platformları haline getiriyor.

Kullanıcılar dijital varlıklarını kiraya verebiliyor, dijital arsalarında oyunlar yaratabiliyor ve diğer kullanıcıların alanlarında oyun oynayarak ödül kazanabiliyor. Dahası, varlıklarını dijital bir mağazada satışa çıkarabiliyor.

2. Decentraland

Yatırımcıların ilgisini çeken bir başka metaverse kripto parası ise Decentraland ’in MANA ’sı. MANA yatırımcıları 2021 yılının başından bu yana %3,500 kar etti. Ethereum blockchain ’i üzerinde yer alan Decentraland ’de kullanıcılar dijital arsa sahipliği üzerine kurulu sanal bir dünyada etkileşim kurabiliyor. Platformun ana token ’ı MANA olsa da, LAND de Decentraland ’de bulunan dijital emlak sahipliğinin kanıtı olan NFT ’ler için kullanılıyor.

İlgini Çekebilir  Ethereum Yorum - ETH ne kadar, kaç TL oldu? Eteryum Yorum 2024 Coin Grafik

Oyun kullanıcıları satın aldıkları dijital arsalar üzerinde ‘inşaat ’ yapmaya teşvik eden yeni kullanıcı etkileşimleri ve animasyonları dahil edecek şekilde sürekli bir değişim içerisinde. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre Sandbox gibi, Decentraland kullanıcıları da LAND token ’larını paraya çevirebiliyor. LAND token ’ları MANA fiyatı üzerinden değerlendiriliyor.

3. Axie Infinity

Metaverse alanında popülerliği artan üçüncü kripto para da Axie Infinity (AXS). Bu yazıda adı geçen üç kripto para arasında 2021 başından bu yana en yüksek performansı gösteren Axie %14,000 ’e yakın yükseliş gösterdi. Axie Infinity de Ethereum üzerinde inşa edilmiş bir oyun platformu. Ancak oyun Sandbox ve Decentraland ’den çok daha farklı bir deneyim sunuyor. Bu oynadıkça kazan oyununda kullanıcılar Axie olarak tanımlanan canavarları topluyor, yetiştiriyor, güncelliyor ve savaşıyor.

dolar gelir elde etti. Bu şekilde platform, aynı dönemde protokol gelirlerinden 5,71 milyar dolar gelir sağlayan Ethereum ’un ardından ikinci sıraya yerleşti.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Metaverse Coinler Analiz

Metaverse Coinler Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Metaverse Coinler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Metaverse Coinler grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Metaverse Coinler Yorum

Metaverse Coinler yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Metaverse Coinler grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Metaverse Coinler yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Metaverse Coinler Uzman Yorumları

Metaverse Coinler analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Metaverse Coinler Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Metaverse Coinler Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Metaverse Coinler Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Metaverse Coinler için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Metaverse Coinler için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Metaverse Coinler uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Metaverse Coinler durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Metaverse Coinler geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com