Perşembe, Mayıs 16, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Monero (XMR) Coin Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Monero (XMR) ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Monero (XMR) yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Monero (XMR) forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Monero (XMR) grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Monero (XMR) fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Monero (XMR) Yorum 2024

Monero (XMR) Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Monero (XMR) yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Monero (XMR) Genel Bakış

? Kripto para birimi
Monero
? İşaret Sembolü
XMR
? Derece
425
? Piyasa Değeri
$2,844,289,098
? Fiyat
$155.26
? İşlem Hacmi
$75,217,939
? Fiyat Değişimi (24s)
-1.89%
? Mevcut Arz
18,319,035

Boğa Monero (XMR) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $698.69 ve $1,319.75 2030’a kadar.
Piyasa analistleri XMR’nin ulaşabileceğine inanıyor $543.42 2025’e kadar.
2024 için Ayı Monero piyasa fiyatı tahmini $124.21.

Monero (XMR) Tanıtımı
Blockchain, Hızlı işlemler, güvenlik, ademi merkeziyetçilik, esneklik ve anonimlik dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar. Devlet gözetiminin arttığı bir dünyada, gizlilik ve veri koruma, özellikle dijital ürünler için yeteneklerden sonra çok sıralanır hale geliyor. Ne yazık ki, Bitcoin gibi öncü blok zincir ağları, blok zincirleri genellikle şeffaf olduğu ve Bitcoin ağı dolaşımdaki tüm madeni paralara açıkça seri numaraları atadığı için web’de kalan işlem izlerini izlemeyi mümkün kılar.
Monero, kripto para işlemlerine ekstra bir gizlilik katmanı sağlamak ve daha hızlı, daha ucuz ve daha güvenli kripto para birimi faaliyetlerini teşvik etmek için gizlilik ve sansür zorluğunun üstesinden gelmek için bir grup geliştirici tarafından oluşturuldu.
Monero (XMR) nedir?
Monero, blok zincirindeki işlem izlerini silmek ve değiştirilebilirlik ve üst düzey kullanıcı anonimliği dağıtmak için karmaşık gizlilik yoğun teknolojilerle birleştirilmiş halka açık dağıtılmış defter teknolojisini kullanan merkezi olmayan bir dijital varlıktır.
Diğerlerinin yanı sıra cüzdan adres bakiyeleri ve işlem geçmişleri gibi işlem verileri Monero blok zincirinde korunur. Monero, blok zincirinde işlemler gerçekleştirirken tam bir anonimlik ve mahremiyet sağlamayı amaçlar.
Monero, gizlilik ve güvenliği stratejik öncelikler hiyerarşisinde en önemli olarak sıralıyor ve bunu esneklik ve merkezi olmayan verimlilik yakından takip ediyor. Monero’nun en önemli amacı, tüm kripto kullanıcılarını korumaktır.
Monero, belirli önemli özellikler aracılığıyla gizliliğe ulaşır. Bu özellikler, dolaşımdaki varlıklara seri tanımlama ekleyen Bitcoin’den farklı olarak, göndericilerin ve alıcıların ağdaki ayrıntılarını gizleyen değiştirilebilirliği içerir. İşlem izinin bu şekilde silinmesi, blok zincirindeki geçmiş işlem verileri çıktısını tuzaklara bağlayan Ring Signature teknolojisi tarafından desteklenmektedir.
Ring Signature teknolojisinin yaptığı şey, Monero ağında işlemlere yetki verildiğinde, bu işlemlerin doğrulayıcısının geçmişteki diğer işlemlerin doğrulayıcılarından oluşan daha büyük bir gruba dahil edilmesidir; bu, orijinal doğrulayıcı gizlendiğinden veya birkaç tuzakla karıştırıldığından, işlemlerden hangi belirli doğrulayıcının sorumlu olduğunu belirlemeyi zorlaştırır.
Monero,…

İlgini Çekebilir  DeFi Protokolü UniSwap Kilitli Toplam Değeri 3 Milyar Dolara Ulaşacak

Monero (XMR) Analiz

Monero (XMR) Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Monero (XMR) hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Monero (XMR) grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Monero (XMR) Yorum

Monero (XMR) yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Monero (XMR) grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Monero (XMR) yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Monero (XMR) Uzman Yorumları

Monero (XMR) analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Monero (XMR) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Monero (XMR) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Monero (XMR) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Monero (XMR) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Monero (XMR) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Monero (XMR) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Monero (XMR) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Monero (XMR) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com