Cuma, Mayıs 3, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Kabile (TRIBE) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Kabile (TRIBE) ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kabile (TRIBE) yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kabile (TRIBE) forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kabile (TRIBE) grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kabile (TRIBE) fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kabile (TRIBE) Yorum 2024

Kabile (TRIBE) Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kabile (TRIBE) yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kabile (KAbile) Genel Bakış

? Kripto para birimi
kabile
? İşaret Sembolü
kabile
? Derece
235
? Piyasa Değeri
$145,736,983
? Fiyat
$0.282314
? İşlem Hacmi
$108,532
? Fiyat Değişimi (24s)
-0.85%
? Mevcut Arz
516,223,775

Boğa Kabilesi (TRIBE) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $1.27 ve $2.40 2030’a kadar.
Piyasa analistleri, TRIBE’ın ulaşabileceğine inanıyor $0.988098 2025’e kadar.
2024 için Bearish Tribe piyasa fiyatı tahmini $0.225851.

Kabile (KAbile) Tanıtımı
FEI Protokolü sabit parası, Bitcoin blok zincirini kullanır ve bu da onu, karşı taraf kullanım isteği gerektirmeyen, serbestçe alınıp satılan bir varlık haline getirir. Fiyat istikrarı, rekabetçi bir piyasa ihalesi yoluyla fiyat belirleme, senyoraj payları, fazla ihraç cezaları ve rezervlerin bir kombinasyonu ile sağlanır. Bu şekilde, FEI Protokolü, stablecoin’in fiyatının, temel blok zinciri değeriyle sıkı bir şekilde bağlantılı olmasını sağlar.
FEI Protokolü, tamamen merkezi olmayan ilk stablecoin olma hedefiyle 2021’de başlatıldı. O zamandan beri proje önemli ilerleme kaydetti ve stabilcoin şu anda dahil olmak üzere bir dizi borsada mevcut. Binance.
Kabile simgesi (TRIBE), FEI ekosisteminin yerel simgesidir ve ağın yönetimine katılmak için gereklidir. Kabile sahipleri, yeni özelliklerin eklenmesi, kaynakların tahsisi ve projenin yönü gibi kararları oylayabilir.
Kabile (KAbile) nedir?
FEI algoritmik stabilcoinin yönetim belirtecine TRIBE denir. FEI, stablecoin piyasasına tamamen yeni bir merkezi olmayan seçenek sunmayı amaçlıyor. Mevcut stablecoin’ler ya onları sermaye açısından verimsiz kılan kripto ile ya da onları merkezi hale getiren fiat ile teminat altına alınır.
Kabile (TRIBE) Temel Analizi
FEI Protokolü, her iki yönetişim modelinin en iyi özelliklerine sahip yenilikçi bir hibrit çözüm üretmek için her iki Blockchain yönetişim modelinin en iyilerini, yani zincir içi yönetişim ve zincir dışı (veya pay sahibi) yönetişim entegre eden mantıklı ve basit bir çözüm sunar.
Zincir üstü yönetişim modeli tam şeffaflık ve değişmezlik sunarken, zincir dışı yönetişim modeli daha fazla verimlilik ve ademi merkeziyetçilik sağlar.
kurucular
Kabile, bir DAO gibi yönetilir; bu, topluluk yönetimini tamamen merkezsizleştirmek için akıllı sözleşmelerin kullanıldığı anlamına gelir. FEI stablecoin, Körfez Bölgesi’nin üç yerlisi Joey Santoro, Brianna Montgomery ve Sebastian Delgado tarafından kuruldu ve DAO tarafından yönetiliyor. Mart 2021’de tanıtıldı.
Duke Üniversitesi’nden bilgisayar bilimi derecesi ile mezun olan Santoro, FEI Labs’ın CEO’sudur ve daha önce Okta Inc’de yazılım geliştiricisi olarak çalışmıştır. Fei Labs’a katılmadan önce, projenin ticari lideri Montgomery, blockchain geliştirme şirketi ConsenSys’de çalışmıştır. Delgado, iki yıldan fazla bir süredir bir DeFi girişimi…

İlgini Çekebilir  Metaverse Index Yorum (MVI) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Kabile (TRIBE) Analiz

Kabile (TRIBE) Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kabile (TRIBE) hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kabile (TRIBE) grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kabile (TRIBE) Yorum

Kabile (TRIBE) yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kabile (TRIBE) grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kabile (TRIBE) yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kabile (TRIBE) Uzman Yorumları

Kabile (TRIBE) analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Kabile (TRIBE) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Kabile (TRIBE) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Kabile (TRIBE) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Kabile (TRIBE) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Kabile (TRIBE) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Kabile (TRIBE) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com