Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

CumRocket (CUMMIES) Coin Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

CumRocket (CUMMIES) ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. CumRocket (CUMMIES) yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. CumRocket (CUMMIES) forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. CumRocket (CUMMIES) grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. CumRocket (CUMMIES) fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

CumRocket (CUMMIES) Yorum 2024

CumRocket (CUMMIES) Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen CumRocket (CUMMIES) yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

CumRocket (CUMMIES) Genel Bakış

? Kripto para birimi
CumRoket
? İşaret Sembolü
cummiler
? Derece
1113
? Piyasa Değeri
$2,391,709
? Fiyat
$0.001811
? İşlem Hacmi
$13,401
? Fiyat Değişimi (24s)
-0.59%
? Mevcut Arz
1,320,428,309

Boğa CumRocket (CUMMIES) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $0.008151 ve $0.015396 2030’a kadar.
Piyasa analistleri CUMMIES’in ulaşabileceğine inanıyor $0.00634 2025’e kadar.
2024 için Bearish CumRocket piyasa fiyatı tahmini $0.001449.

CumRocket (CUMMIES) Giriş
Kripto para sektöründe çok uzun zaman geçirdiğinizde, boğa koşusu, ayı piyasası, halı çekme ve CumRocket (CUMMIES) gibi olağandışı yardımcı jetonlar gibi birçok an yaşarsınız.
Bu, yetişkinlere yönelik içeriğe ve yetişkinlere yönelik eğlence endüstrisine odaklanan, kadın temelli bir simgedir. Elon Musk ve Johnny Sins gibi birçok influencer onun ve potansiyeli hakkında tweet attığından, lansmanının ilk çeyreğinde ilk on kripto paraya yükseldi. CumRocket’in hızlı gelişimi, temel olarak büyük topluluktan ve token hakkındaki sözleri yayan destekten kaynaklanmaktadır. Cumswap olarak bilinen ve likidite ve stake’in otomatik olarak yeniden yönlendirilmesini içeren merkezi olmayan borsalarının piyasaya sürüldüğünü duyurdular.
Şu anda, birçok büyük madeni para başlangıç değerlerinin büyük bir yüzdesini kaybettiğinden, genel kripto para piyasası hissi düşüşte. CUMMIES’in genel performansına baktığımızda, piyasa baskısına iyi dayanmış gibi görünebilir. Ancak, önümüzdeki on yıl içinde bu token için fiyat tahminleri nelerdir? CumRocket portföyünüz için iyi bir yatırım mı? Bu jetonun maksimum fiyatı 2025’te karlı bir seviyede olacak mı? Yaratılışının ve CUMMIES’in gelecekteki fiyat tahminlerinin altında yatan temeller nelerdir?
CumRocket nedir?
CUMMIES, kapsayıcılığı ve daha geniş kapsamlı erişimi teşvik etmek için yetişkin eğlence endüstrisini blok zinciri ile entegre etmek için Nisan 2021’de başlatılan CumRocket Ağının yerel simgesidir. Bu belirteç, Güvenli Olmayan Çalışma (NSFW) yetişkin sektörü için özgürlük yaratmaya odaklanırken, aynı zamanda iletişim, etkileşim ve eğlence için güvenli bir alan sağlar. CumRocket, platform kullanıcılarının yerel belirteç CUMMIES ile ödüller için metin yazmasına, sohbet etmesine ve içerik alışverişinde bulunmasına olanak tanıyan bir NFSW platformuna sahiptir.
Yetişkin eğlence endüstrisi, milyarlarca dolarlık bir eğlence sektörüdür ve blok zincirinden yararlanan CumRocket’in girişi, hem hayranlar hem de içerik oluşturucular için sektöre daha fazla ademi merkeziyetçilik getirecek şekilde ayarlanmıştır. Sanatçılar ve yetişkin eğlence yaratıcıları için daha fazla tanınma ile CUMMIES, içerik oluşturucuların içeriklerine daha fazla çaba göstermelerini sağlamak için jetonlar ve akıllı…

İlgini Çekebilir  Verge (XVG) nedir? Fiyat Analizi 30 Nisan

CumRocket (CUMMIES) Analiz

CumRocket (CUMMIES) Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde CumRocket (CUMMIES) hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. CumRocket (CUMMIES) grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

CumRocket (CUMMIES) Yorum

CumRocket (CUMMIES) yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. CumRocket (CUMMIES) grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. CumRocket (CUMMIES) yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

CumRocket (CUMMIES) Uzman Yorumları

CumRocket (CUMMIES) analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

CumRocket (CUMMIES) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

CumRocket (CUMMIES) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

CumRocket (CUMMIES) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

CumRocket (CUMMIES) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

CumRocket (CUMMIES) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

CumRocket (CUMMIES) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

CumRocket (CUMMIES) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

CumRocket (CUMMIES) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com