Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

BitcoinAltcoin

Primal Uygulaması Detaylı Anlatım – Nunez ile Antreman Yaparak kazanmak mümkün – Energy Token Nasıl Kazanılır

PRIMAL, kullanıcıların egzersiz yaparak kazanmalarını sağlayan (Move-to-Earn) entegre bir fitness uygulamasına sahip ilk taraftar token projesidir. PRIMAL, futbol, UFC, kriket ve diğer büyük spor liglerinde 250’den fazla yıldız sporcuya lisans vermiştir. Liverpool takımının golcüsü Nunez ve Manchester City takımının ünlü futbolcusu Mahrez bunlardan sadece ilkleri olacaktır.

PRIMAL, Apple, Fitbit, Whoop ve diğer fitness cihazlarıyla entegre edilerek 100 milyondan fazla anında kullanıcıya sahip bir pazara açılmıştır. PRIMAL ekosisteminin önemli bir özelliği, en sevilen küresel sporculara taraftar tokenleri ihraç etmek için altyapı sağlayan Taraftar Token Teklifleri’dir (FTO). İlk FTO Liverpool Futbolcusu Darwin Nunez için 30 Mart 2024 olarak açıklanmıştır.

PRIMAL, en büyük web3 fitness ekosistemi ve 2024’nin en başarılı dijital varlık lansmanlarından biri olan Step App tarafından inkübe edilmektedir.

 

Primal Nedir?

PRIMAL projenin ana yönetişim ve fayda tokenıdır. PRIMAL tüm ekosistemimize güç verir. Eşler arası varlık ticareti, stake etme, kilitler, geri alımlar ve yanıklar için kullanılır. Ayrıca ekosistem ücretlerinden de faydalanır. Staking $PRIMAL ayrıca uygulamamıza erişim ve Inner Circle ve Athlete Fan Tokens aracılığıyla sporcularla etkileşim sunar.

$PRIMAL stake etmenin aşağıdakiler dahil birçok faydası vardır:

Ücretsiz NFT ‘ler: Ücretsiz bir PRIMAL NFT almak için lansmanda $PRIMAL yatırın.
Ödüller: Kazanmak için hareket et uygulamamızı kullanırken PRIMAL NFT’lerinizdeki kazançları etkinleştirmek için $PRIMAL.
İndirimler: NFT işlem ücretlerini %2,5’ten %2’ye düşürmek için stake edin (%0,5 indirim).
DAO Gücü: Stake katılımcıları, toplanan NFT işlem ücretlerinin %50’sini dolaşımdaki arzı azaltmak için yakmak üzere DAO oylamasını kullanabilir.
Stake Getirisi: NFT işlem ücretlerinin %50’sine kadarı stake ödülü olarak kullanılabilir.

Taraftar 
Tokenları– İnsanlar PRIMAL ekosistemindeki her sporcudan taraftar tokeni satın almak için $PRIMAL kullanacak ve token üzerinde önemli bir satın alma baskısı yaratacaktır.

İç Çevreler –
 Ana USP’lerimizden biri olan İç Çevreler (patreon’un sporcular için masterclass ile buluştuğunu düşünün) kullanıcıları, iç çevrelerine, eğitim kamplarına, özel içeriklere ve forumlara erişmek için sporculara $PRIMAL ödeyeceklerdir.

İlgini Çekebilir  Huobi Token (HT), Huobi COO'nun Soruşturulduğu Raporlarla Sert Düştü

Uygulama – $PRIMAL, uygulamadaki NFT pazarımız aracılığıyla kullanılabilir ve kazanılabilir ve ayrıca markaları ve sporcu ürünlerini satın almak için kullanılabilir.

$PRIMAL stake etmek ayrıca NFT işlem ücretlerinde indirimler, sınırlı sayıda NFT’ler ve daha fazlası gibi birçok avantaj sağlar.

Primal ile Token Kazanmak mümkün mü?

Primal çıktığı ilk günden bu yana yatırımcısına ve kullanıcılarına verdiği önem ile ön planda yer alıyor. Son yapılan güncellemeler ile uygulamada Token kazanmak mümkün. Energy Token olarak açıklanan bu token yazı kaleme alındığında piyasada olmasada uygulamada Energy Token kazanmak mümkün. Tokenın piyasaya çıktıktan sonra değeri belli olacak.

Move To Earn mantığı ile token kazanmak için uygulama yardımı ile yürüme, koşma ya da benzeri aktiviteleri gerçekleştirmek gerekiyor. Tabi ki bunun yanında mutlaka bir NFT sahibi de olunması gerekiyor.

Primal 2 farklı NFT satışını daha önce gerçekleştirdi. Gold ve Titanium NFT ler satışıgerçekleşen ilk NFT ler oldu. Titanium NFT Yapay Zeka destekli olması ile ön plana çıkıyor. NFT ler şu anda Opensea üzerinden alınıp satılabiliniyor.

NFT Satış linki : https://opensea.io/collection/primal-sports-club

Primal ile Dövüşçü sahip olmanın ve kazanç elde etmenin yolu uygulama üzerinde mevcut. Biz şimdi nasıl NFT sahibi olabiliriz ve bununla ne kadar kazanabiliriz bunu inceleyelim.

 

 

 

Primal NFT Nasıl Alınır? Nasıl Kazanç Elde Edilir?

Öncelikle Get Primal uygulamasını indirmeniz gerekiyor. getprimal.com sitesinde google ve İos uygulamasının kısa yolları mevcut. Uygulamayı indirip hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluştururken kullanmanız gereken referans kodunu buraya bırakıyoruz: KVDT7KWK

NFT satınalmak için MetaMask cüzdana sahip olmanız ve yukarıda verdiğimiz Opensea linkinden NFT satınalma işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Mevcut durumda kazanılan Energy Token değeri belli olmadığı için oluşacak ROİ nin belli olmaması sebebiyle NFT satış fiyatları için yorum yapmak mümkün değil. Yazı kaleme alınırken NFT minimum fiyatları 5-6 BNB civarında.

İlgini Çekebilir  Ethereum Classic (ETC) Yorum 2024 Ethereum Classic coin nedir? Ethereum Classic (ETC) Coin Analiz ve Grafik

Gold NFT + Titanium NFT sahibi iseniz en yüksek oranda Token kazanabiliyorsunuz. Gold NFT ile elde edilem kazanç oranı ise Titanium NFT kazanç oranından daha yüksek.

NFT satınaldıktan sonra Metamusk cüzdanınıza aktarılacak. Sonrasında uygulamaya NFT tanımlaması için yapmanız gereken https://move.getprimal.com/get-code  Adresine giderek Early Code almanız gerekiyor. Bu kodu uygulamaya girdiğinizde artık Energy Token kazanmaya hazır oluyorsunuz.

Train bölümünden Run/Walk kısmından giriş yaparak aktiviteye başladığınızda uygulama çalışmaya başlıyor. Aktivite bittikten sonra attığınız adıma göre kazanç elde ediyorsunuz. Burada gördüğünüz örnek Titanium NFT ile 2145 adım sonunda 19,52 Energy kazanıldığını gösteriyor. Şu an için uygulamada günlük bir sınır yok. İstediğiniz kadar uygulamayı çalıştırabiliyorsunuz.

 

Primal Token Geleceği Ne Olur?

Primal proje olarak MoveToEarn ile Fan Tokenı birleştiren ilk proje olarak dikkat çekiyor. Kendi sektörünü yaratarak liderliği hedefleyen bir strateji ile yoluna devam ediyor. Son 2-3 haftada %500 e yakın yükseliş gösteren token 1 büyük borsaya daha giriş için çalışmaların son seviyede olduğunu açıkladı. Ayrıca büyüme programına emin adımlarla devam ediyor. Tüm gelişmeleri projenin sosyal medya hesaplarından ve Telegram kanalından takip edebilirsiniz.

 

 

Şubat ve Mart aylarında, $PRIMAL ve çekirdek topluluğu, yani sahiplerini güçlendiren çok sayıda ekosistem ürünü yayınlayacak.

Bu dönemle birlikte, Merkezi Olmayan Fan Ekonomisini başlatacak.

I. Önümüzdeki 60 gün için Beklenen Yeni Sürümler

– 1. FTO : Darwin Nunez
– web3’te ilk 50 ekosistemden biri ile Derin Ortaklık
– $ENRGY token lansmanı ve piyango
– Taraftar Simgesi DEX
– Yeni web sitesi açıklaması
– ve daha birçok açıklanmayan detay

II. Ana Ağa Giden Yol Global Bölüm

Ana ağı, erken destekçiler için değeri en üst düzeye çıkararak ve milyonlarca hayran için savaş testi altyapısı için dilimler halinde kullanıma sunuldu.

? 1. Bölüm  – NFT Sahiplerimiz için
? 2. Bölüm – $PRIMAL stake edenler için
? Bölüm Global – 1 milyardan fazla kullanıcı hedefiyle Nunez, Pereira ve 250’den fazla diğer sporcunun hayranları için

İlgini Çekebilir  Ekonomikoçu'nun Bitcoin Haftalık Grafiğinde Direnç Zorlanıyor

 

Primal Token Nereden Alınır?

Yılın en çok beklenen token listelerinden biri olan PRIMAL 1 milyondan fazla web sitesi görünümü, 300.000 aktif uygulama kullanıcısı ve benzeri olmayan topluluk desteği ile geldi.

Kucoin, Bybit, Gate, Pancakeswap ve MEXC’de ticaret başladı.

A. Kucoin Trading Link
https://www.kucoin.com/trade/PRIMAL-USDT
– USDT and USDC pair

B. Bybit Trading Link
https://www.bybit.com/en-US/trade/spot/PRIMAL/USDT
– USDT pair

C. Gate Trading Link
– https://www.gate.io/trade/PRIMAL_USDT
– USDT pair

D. Pancakeswap Trading Link
– bit.ly/PRIMALPancake
– BUSD pair

E. MEXC Trading Link
https://www.mexc.com/exchange/PRIMAL_USDT
– USDT pair

F. Bridge Link (Step Network to BSC)
– multichain.org/

 

Primal Stake Nasıl Yapılır?

Primal ayrıca yatırımcılarına Stake imkanı da sağlıyor. Stake APY oranı %55 seviyesinde gerçekleşen satış Kucoin üzerinden yapıldı ve kapandı. İlerleyen dönemlerde tekrarlanması bekleniyor.

Ayrıca FTO katılımları için Stake yapmak gerekiyor. İlk FTO Darwin Nunez için duyuruldu. 30 Martta gerçekleşecek.

 

 

Darwin Nunez Fan Token Nasıl Alınır?

Fan Token Tekliflerine (FTO’lar) katılmak için sınırlı yer var. Bu nedenle, bu yeni havuzdaki $PRIMAL Stakerleri yaklaşan tüm FTO’lara ilk erişimi elde edicek.

150M PRIMAL stake edildiğinde, Launchpad havuzuna erişim kapanacak ve bu stake edenler çok sınırlı mevcudiyete sahip olacak FTO’larımıza ilk kez erişebilecekler.

Stake Adresi: https://fto.getprimal.com/staking

II. Fan Token Takvimi

Dünya çapında 300 milyondan fazla hayranı olan sporcular, Fan Tokenlarını PRIMAL ? üzerinde yayınlamak üzereler.

Fan Token Teklifleri, spor yıldızları tarafından listelenip tanıtılmadan önce Fan Tokeni satın almanın tek yoludur.

Her Fan Token aşağıdaki şekilde listelenecektir:

1️⃣ FTO Tarihi Açıklandı
$PRIMAL stake yapanlar için
2️⃣ FTO satışı, ardından halka açık FTO
3️⃣ DEX & CEX’te Fan Token listeleme etkinliği
4️⃣ Yıldız sporcu Reklamları

Mart ayından başlayarak her ay, $PRIMAL sahipleri, yıldız sporcular tarafından listelenmeden ve tanıtılmadan önce Fan Tokenlerini almak için Taraftar Token Teklifine katılabilir.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Primal Token Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Primal Token Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Primal Token Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Primal Token için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Primal Token için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Primal Token uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Primal Token durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Primal Token geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com