Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Huobi Token (HT), Huobi COO’nun Soruşturulduğu Raporlarla Sert Düştü

< Summary:”

Huobi’nin Operasyon Direktörünün Çinli yetkililer tarafından soruşturulduğuna dair doğrulanmamış raporlar vardı Haberler, Huobi’den büyük miktarda Bitcoin çekilmesini tetikledi Huobi Token (HT),% 22 düşen haberden sert bir şekilde etkilendi Huobi’deki ekip bu tür raporların söylenti olduğunu belirtti

Yaklaşık son 24 saat içinde, Huobi’nin kripto borsası, platformun COO’sunun OKEx’in kurucusuna benzer bir şekilde yetkililer tarafından araştırıldığı bildirildiğinden, birkaç kripto topluluğu arasında tartışma konusu oldu.

Colin Wu’nun aşağıda paylaştığı bir rapora göre, bir Huobi yöneticisinin soruşturma altında olma ihtimali, Huobi Token’in kripto piyasalarında burun kıvırmasıyla sonuçlanan borsada panik satışını tetikledi.

HT aniden düştü, 100 milyon USDT transfer edildi, COO’nun araştırıldığı bildirildi ama orada geçici olarak yanıt alınmaması Çin pazarında paniği tetikledi. Huobi, Çin’deki en büyük borsadır. OK’den sonra Huobi de paniğe kapıldı. pic.twitter.com/oQtQBQhh1N

— Colin Wu (WuBlockchain) (@WuBlockchain) 2 Kasım 2020

Colin Wu bu varlıkları açıklamaya devam etti Huobi’de güvenliydi ve bir soruşturma haberinin, Huawei yöneticilerinin uçakta seyahat ederken ulaşılamaz hale gelmesi nedeniyle tetiklendiğini belirtti.

Huobi JunDu, tüm kullanıcı varlıklarının güvende olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu, kullanıcıların bozuk para çekebileceğini belirtti. .

Huobi çalışanları Guizhou’dan Pekin’e dönüyor. Uçakta oldukları için üst yönetime ulaşılamayacağına dair söylentiler var. Guizhou’da Li Lin, denetimden korkmadığını ve yasa dışı hiçbir şey yapmadığından emin olduğunu söyledi.

Çok Yakında Huobi’den Çok Fazla Bitti

Haber çıktığında Whale Alert botu, Huobi’nin COO’sunun soruşturulma olasılığını göz önüne alarak, Huobi’den ayrılan Bitcoin’de 500 Milyon $ ‘ı işaretledi. Aşağıda Huobi’den ayrılan Bitcoin’in uyarılarını toplayan bir tweet var.

İlgini Çekebilir  Compound Coin Yorum (COMP) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Huobi’den transfer edilen 500 milyon doların üzerinde. ? pic.twitter.com/wlTFRXugVU

— CryptoWhale (@CryptoWhale) 3 Kasım 2020

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com