Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

İngiltere dijital paraya ihtiyaç duyacak Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

İngiltere ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. İngiltere yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. İngiltere forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. İngiltere grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. İngiltere fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

İngiltere Yorum 2024

İngiltere Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen İngiltere yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Telegraph gazetesinin yayınlanmamış bir hükümet raporuna dayandırdığı haberine göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) ve İngiltere Maliye Bakanlığı, İngiltere’nin muhtemelen bu on yılın sonunda bir merkez bankası dijital para birimi (CBDC) oluşturması gerekeceğini değerlendiriyor.

BoE Başkanı Andrew Bailey ve Maliye Bakanı Jeremy Hunt, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalara dayanarak, İngiltere Merkez Bankası ve Hazine Bakanlığı, gelecekte dijital sterline ihtiyaç duyulacağına karar verdi. Bir altyapı inşa etme taahhüdü vermek için henüz çok erken, ancak daha fazla hazırlık çalışmasının haklı olduğuna inanıyoruz.” dedi.

1701852.jpg?v=1675663346Dijital para birimleri yayılma hızları enflasyonu etkiliyor

 

1701501.jpg?v=1675663346Fed üyesinden dijital para açıklaması: İkna edici değil

 

1666526.jpg?v=1675663346“Dijital para birimleri pahalı bir zaman kaybı olabilir” uyarısı

İlgini Çekebilir  Charlie Munger ’dan ABD ’ye: Kriptoyu yasaklayın! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


İngiltere Analiz

İngiltere Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde İngiltere hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İngiltere grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İngiltere Yorum

İngiltere yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. İngiltere grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. İngiltere yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İngiltere Uzman Yorumları

İngiltere analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com