Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

JPMorgan’dan Bitcoin ETF’leri raporu

ABD’li bankacılık devi JPMorgan bir raporunda, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) için yapılan son başvurulardan bir veya daha fazlasını onaylasa bile bunun büyük bir etkisi olmayacağını ve kripto piyasaları ve yatırımcılardan büyük ilgi görmeyeceğini ifade etti.

Banka analistleri, “Fiziksel olarak desteklenen Bitcoin ETF’lerinin SEC tarafından onaylanmasının, kripto pazarları için bir oyun değiştirici olması pek olası değil. Spot Bitcoin ETF’leri ABD dışında, Kanada ve Avrupa’da bir süredir var, ancak büyük yatırımcı ilgisini çekemedi” dedi.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) “yetersiz” olduğu gerekçesiyle iade ettiğine dair haberlerin ardından spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu yeniden sundu.

JPMorgan raporunda, “Vadeli işlemlere dayalı ve fiziksel destekli fonlar da dahil olmak üzere genel olarak Bitcoin fonları, 2021’in 2. çeyreğinden bu yana çok az yatırımcı ilgisi çekti ve ayrıca geçen yıl içinde altın ETF’lerinden yatırımcı çıkışlarından yararlanamadı” denildi.

Yapay zeka kriptoya seviye atlatabilir

 

Kripto fonlarına 334 milyon dolar giriş oldu

 

ABD’de 2 kripto şirketine büyük darbe

 

ABD’li dev yatırım şirketinden Bitcoin hamlesi

 

Bitcoin madenciliği geliri 1 milyar dolara yaklaştı

 

Bitcoin ayı piyasasına elveda mı diyor?

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com