Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin arama sırası robotlarda! Çöpe giden 175 milyon dolar Bulunacak mı? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto paralar, son yılların en çok konuşulan ve en çok büyüyen piyasalardan birisi oldu. Bitcoin ağı, ilk defa 3 Ocak 2009 yılında aktif olmuştu. Ancak o dönem büyük bir kısmın ne olduğunu bilmediği, bilenlerin de önemsemediği bir dünyaydı. İşte tam o dönemlerde James Howells bir kişi, hayatının en büyük hatalarından birisini yaptı.

James Howells, çöpe attığı Bitcoin’ler için  Boston Dynamics’in Spot robotundan yardım istiyor

Kripto para dünyasının lokomotifi olan Bitcoin, anlık olarak 21 binin üzerinde bir değerden işlem görüyor. Haliyle kripto piyasasının en büyük hacmine sahip. Howells adlı kişi, yıllar önce işteyken bir sabit diski çöpe attı. Ancak boş olduğunu düşündüğü disk aslında milyon dolar değerindeydi.

Bitcoin’lerini satan Tesla’nın kripto planı belli oldu!

2013’te ofisinde çalışırken kazara içinde 8 bin Bitcoin bulunduran sabit diski çöpe atan James Howells, yıllardır bu diski arıyor. Zaman zaman arama çalışmaları ile gündeme gelen isim, sabit diski bulmakta kararlı.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 50 bin doların altına geriledi

sdn-23.jpg?resize=1170%2C659&ssl=1&width

James Howells, arama çalışmalarını genişletmek için düğmeye bastı. Insider’da yayınlanan habere göre Boston Dynamics’in robot köpeği Spot’u da kullanmak istiyor. Bitcoin, son dönemde oldukça düşük seviyelerde seyrediyor. Ancak ona rağmen kayıp sabit diskteki Bitcoin’lerin değeri neredeyse 175 milyon dolar.

Yeni-Proje-84.jpg?resize=1170%2C658&ssl=

Howells, şu anda kripto borsası üzerinde çalışıyor. Galler’in Newport bölgesinde yaşayan adam, robotlarla çalışmak için kesenin ağzını açıyor. Yaptığı plana göre Howells, 11 milyon doları gözden çıkardı. Açıklamaya göre Howells, Hanspeter Jaberg ve Karl Wendeborn’dan kayıp diski bulmak adına fon aldı.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Bitcoin rezervi ne durumda? Binance Açıkladı - Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com