Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Tesla üretimi artırıyor! İşte Çin’deki yeni fabrika Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Tesla ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Tesla yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Tesla forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Tesla grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Tesla fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Tesla Yorum 2024

Tesla Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Tesla yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Covid-19 karantinaları ve yarı iletken çip yüzünden Gigafactory operasyonlarını yavaşlatan Tesla, nihayet istediği rakamlara geri dönüyor. Tesla Shanghai Gigafactory’ye yapılacak yeni ekleme sayesinde Model 3 ve Model Y üretimlerinin rekor kırması bekleniyor.

Shanghai Gigafactory yılda 1 milyondan fazla araç üretecek

Tesla, Shanghai Gigafactory’ye yapılan yatırımlarını artırıyor. 17 Temmuz’da başlayan eklemeler sayesinde Model Y ve Model 3 üretim kapasitesinin neredeyse iki katına çıkacak. Fabrikaya yapılan bu eklemenin haricinde, çalışanlarının üretim bölgelerine geri döndüğü de ifade edildi.

Tesla Çin operasyonlarının üç vardiyaya geçmesi bekleniyor. Buna göre her vardiyanın 500-600 araç üretmesi ve Model 3’lerin günlük sayısının 1000 ila 1200 adede ulaşacak. Ayrıca Model Y üretiminin günlük kapasitesinin 2200 adede çıkacak. Yani günlük 3000 adedin üzerinde Tesla hattan ayrılacak.

Bitcoin’lerini satan Tesla’nın kripto planı belli oldu!

Shanghai üretim hattının yılda 750 bin araç ürettiği tahmin ediliyor. Çin fabrikasına yapılacak yeni eklemeler sayesinde yıllık kapasitenin 1,1 milyon ila 1,2 milyon adede çıkması bekleniyor. Bu rakam, Kaliforniya’nın 650 binlik ve Teksas ile Berlin’in 250 binlik üretim kapasitesinin oldukça üstünde.

İlgini Çekebilir  Theta Coin Nedir? Nereden Alınır? Theta Coin Projesi ve Geleceği Theta Yorum 2024 Coin Grafik

Tesla Shanghai Gigafactory için açılan iş ilanı sayısında da artış var. Fabrikanın tamamı otomasyona dayalı olsa da, yeni eklemeler için farklı sektörlerden 15 çalışana ihtiyaç duyulacağı belirtildi. Üretim hattındaki bu eklemelerin 7 Ağustos’a kadar tamamlanması planlanıyor.

tesla-boombox-geri-cagirma-1-1.webp?resi

Çin’deki Model Y ve Model 3 üretiminin artmasıyla birlikte teslimatların da hızlanması bekleniyor. Tesla’nın halihazırda Çin’deki Model 3 teslimat süresi 16-20 hafta; Model Y teslimat süresi ise 10-14 hafta şeklinde listeleniyor.

Peki siz Tesla Çin fabrikası hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Tesla yeni hedeflerine ulaşabilir mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Shiftdelete / Teknoloji

Çin Halk Cumhuriyeti Koronavirüs Shanghai Tragger Teknoloji Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Tesla Analiz

Tesla Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Tesla hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Tesla grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Tesla Yorum

Tesla yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Tesla grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Tesla yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Tesla Uzman Yorumları

Tesla analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Alt coinlerde ralli başladı mı?

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Tesla Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Tesla Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Tesla borsalarda hesap açarak alabilirsiniz.

Tesla için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Tesla için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com