Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin rezervi ne durumda? Binance Açıkladı – Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasaları yaklaşık 1 senedir? Nereden Alınır büyük sıkıntılarla boğuşuyor. Mayıs ayında yaşanan LUNA krizinin ardından geçtiğimiz ay FTX’in de iflasını açıklaması ile birlikte çoğu kişinin piyasaya olan güveni zarar görmüştü. Bu süreçte gözler diğer büyük kripto para borsalarına çevrildi.

Binance, bitcoin rezervi konusunda yalan söylememiş

Kripto para piyasalarının başında is Binance geliyor. Üst üste yaşanan krizlerin ardından kullanıcılarını rahatlatmak isteyen Binance, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarını rahatlatmak adına bitcoin rezervlerini ortaya koyan bir internet sitesi oluşturmuştu. Buradaki rakamlara göre Binance’nin sahip olduğu bitcoin rezervleri bütün kullanıcılarının bakiyelerini karşılayacak seviyedeydi.

Ancak tüm bunlara rağmen, kripto para piyasasının rezervleri bir kez de bağımsız bir denetim kuruluşu olan Mazars tarafından incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda denetim firması da Binance ile aynı sonuca ulaşmış durumda. Buna göre Binance, 22 Kasım saat 23.59 itibariyle borsadaki tüm kullanıcılarının bakiyelerini karşılayacak kadar Bitcoin ve Wrapped Bitcoin bulunduruyor.

İlgini Çekebilir  ETH Ethereum ETH 1.0 ve ETH 2.0 terimlerini kaldırdığını açıkladı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

En çok kripto paraya sahip ülkeler! Türkiye kaçıncı sırada?

Binance, kullanıcılarının toplu olarak 575 milyon 742 bin 228 BTC değerind kripto paraya (bugünki döviz kuruyla 9,7 milyar dolar) sahip olduğunu açıkladı. Şirket, bu miktarın yüzd 101’ini karşılamaya yetecek kadar bitcoin ve wrapped bitcoin’e sahip olduğunu da doğruladı.

Tüm bunlara rağmen bu denetimlerin sadece bitcoin’e odaklandığını söylemekte fayda var. Şirket henüz diğer kripto para birimleri için herhangi bir rezerv kanıtı sunmuş durumda değil. Bitcoin her ne kadar en büyük kripto para birimi olsa da Binance üzerinde yüzlerce kripto para birimi bulunuyor. Umarız ilerleyen dönemde diğer kripto varlıkları için de benzer bir politika izlenir.

bitcoin-madencilerinin-kaybi-aciklandi-1

Binance, bitcoin rezerlerini kanıtlamak için henüz net bir program paylaşmadı. 22 Kasım tarihli rezervlerini paylaşan şirketin bundan sonra hangi aralıklarla bu bilgileri paylaşacağını henüz bilmiyoruz. Ancak bu paylaşımların kısa aralıklarla olması kripto para borsasına olan güveni artıracaktır.

Binance’nin sunduğu bitcoin rezervi ve bu miktarın bağımsız bir kuruluş tarafından onaylanmış olması kripto para piyasasına bir nebze olsun rahatlama getirmiş durumda. Peki siz Binance’nin Bitcoin rezervi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Ethereum’da hedef 8 bin dolar

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com