Cumartesi, Nisan 27, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

ASTR Coin Nedir? Astar Network Binance ’in yeni listelemesi ile Bitcoin düşerken yükseldi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ASTR Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ASTR Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ASTR Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ASTR Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ASTR Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ASTR Coin Yorum 2024

ASTR Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ASTR Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Önde gelen kripto para borsası Binance ’in listeleme kararı aldığı Astar Network ’ün ASTR token ’ı, tüm piyasa düşüşteyken haberin etkisiyle arttı.

Kripto para, en çok işlem gördüğü borsa olan Gate.io üzerinde 0.136 dolardan 0.168 dolara yaklaşık yüzde 25 oranında yükseldi.

Binance, ASTR ’yi İnovasyon Alanı ’nda ASTR/BUSD ve ASTR/USDT işlem çiftleriyle listeleyecek. Alım satımlar, bugün TSİ 14.30 itibari ile başlayacak. Para çekme işlemleri ise 1 Mart günü açılacak.

Astar Network, Polkadot üzerinde Ethereum Sanal Makinesi, Web Assembly ve ikinci katman çözümlerini destekleyen çok zincirli bir dApp merkezi. ASTR ise ağın utility ve yönetim token ’ı. ASTR token sahipleri, ağ yönetimine katılabiliyor, bu token ’la işlem ücreti ödeyebiliyor ve stake ederek ödül kazanabiliyorlar.

İlgini Çekebilir  Coinbase'den küçülme kararı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Binance, spot ve türev işlemler dahil, yaklaşık 68 milyar dolarlık günlük işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda. Borsanın spot hacmi ise yaklaşık 15 milyar dolar.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


ASTR Coin Analiz

ASTR Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ASTR Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ASTR Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ASTR Coin Yorum

ASTR Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ASTR Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ASTR Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ASTR Coin Uzman Yorumları

ASTR Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ASTR Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ASTR Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

ASTR Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

ASTR Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

ASTR Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

ASTR Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

ASTR Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

ASTR Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com