Cuma, Mayıs 3, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Coinbase’den küçülme kararı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Coinbase’den ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Coinbase’den yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Coinbase’den forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Coinbase’den grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Coinbase’den fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Coinbase’den Yorum 2024

Coinbase’den Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Coinbase’den yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase Global Inc., dijital varlık sektöründeki küçülme nedeniyle uluslararası yatırımı ayarlama hareketinin bir parçası olarak Japonya’daki operasyonlarının büyük bölümünü kapatıyor.

İş geliştirme ve uluslararası başkan yardımcısı Nana Murugesan çarşamba günü verdiği bir röportajda, “Japonya’daki operasyonlarımızın çoğunu tasfiye etmeye karar verdik, bu da Japonya varlığımızdaki rollerin çoğunun ortadan kaldırılmasına yol açtı” dedi. Japonya biriminin satılıp satılamayacağı sorulduğunda Coinbase’in olası birleşme ve satın alma faaliyetleri hakkında yorum yapmayacağını söyledi.

Dünya genelinde işten çıkarmalar 

Coinbase dünya genelinde yaklaşık 950 çalışanını işten çıkarıyor, başarı olasılığı daha düşük olan birkaç projenin kapatılacağı belirtildi.

Coinbase haziran ayında 1100 kişinin, yani iş gücünün yüzde 18 ’inin görevine son vermiş, kasım ayında da işe alım ve kurumsal oryantasyon takımlarındaki 60 ’tan fazla çalışanının işine son vermişti.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Coinbase’den Analiz

Coinbase’den Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Coinbase’den hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Coinbase’den grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Musk'ın kabusu oldu: Milyonlarca dolar zarar etti! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Coinbase’den Yorum

Coinbase’den yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Coinbase’den grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Coinbase’den yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Coinbase’den Uzman Yorumları

Coinbase’den analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com