Salı, Mayıs 7, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Stepn Coin (GMT Token) nedir? Nereden Alınır, ön satışı ne zaman yapılacak? Binance Launchpad projesi Stepn Yorum 2024 Coin Grafik

Stepn Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Stepn Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Stepn Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Stepn Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Stepn Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Stepn Coin Yorum 2024

Stepn Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Stepn Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Binance, yeni Launchpad projesi Stepn (GMT), platformda satışının gerçekleştirileceğini açıkladı. Dünyanın en hacimli kripto para borsası Binance, 28. Kez Launchpad duyurusuna imza atıyor. Yatırımcıları arasında dev şirketlerin bulunduğu projeye ilginin büyük olması bekleniyor. Binance ’de yapılacak GMT token satışına dair en detaylı bilgiye bu içerikten ulaşabilirsiniz.

STEPN (GMT) nedir? Nereden Alınır?

Stepn, Web 3 tabanlı Social-Fi ve Game-Fi ögelerinin bulunduğu bir yaşam tarzı odaklı spor ve sağlık uygulamasıdır. Reel hayatta spor yapan, yürüyen, koşan kısacası hareket eden herkes bu uygulama sayesinde gelir elde edebilir ve NFT kazanabilir. Kullanıcılar, STEPN ’e ait native token olan GMT ile işlem yapabilir.

Oyunda sneaker NFT ’si olan kullanıcılar gerçek yaşamlarında hareket ederek gelir kazanır. Ayrıca bu spor ayakkabı sahipleri NFT ’lerini kiralayarak para kazanabilir ve kiraladıkları kişilerle geliri paylaşabilirler. Platformdaki NFT marketinde kullanıcılar sneaker NFT ’lerini ve oyun içi itemleri satabilir.

İlgini Çekebilir  Ethereum Yorum - Ethereum ne kadar, kaç TL oldu? Eteryum Yorum 2024 Coin Grafik

GMT Token ’ın proje içerisindeki kullanım alanları ise şu şekilde:

Yönetişim (Kullanıcılar GMT token ’ı stake ettikçe daha fazla söz sahibi olur.)  Staking (GMT stake edenler, stake ödüllerinin dağıtımında kilit rol oynar ve oy kullanabilir.)  Protokol Geliri (Uygulama içinde istenilen ürünleri almak içn kullanılır)

STEPN geleceği

Projenin destekçileri arasında Alameda Research, Solana Ventures, Spark, DeFi Alliance gibi kripto para endüstirisinin ağır topları yer alıyor. Stepn projesinin kurucuları Jerry Huang ve Yawn Rong ’dur. Danışmanları arasında spor sektöründe çalışan Adidas yöneticisi Scott Dunlap, William Robinson, Jason Kam ve Web3 yatırımcısı Santiago Santos bulunuyor.

STEPN (GMT) Coin nereden, nasıl alınır?

GMT Token ön satış süreci, 3 Mart tarihinden itibaren başlayacak. Kullanıcılar, 1-9 Mart tarihleri arasında cüzdanlarında bulunan BNB miktarına göre GMT Token sahibi olacak. 3 Mart 2024 TSİ 09:00-12:00 arasında onay veren BNB sahiplerinin bakiyesi 3-10 Mart 2024 TSİ 03:00 arasında 1 hafta boyunca sistem tarafından ekran görüntüleri alınacak. 9 Mart TSİ 12:00 – 9 Mart TSİ 13:00 sularında abonelik kapanacak ve token tahsis hesaplaması başlayacak. Sonrasında ise 10 Mart ’ta hafta boyunca süre gelen günlük BNB bakiyesinin ortalaması alınarak sonunda dağıtım yapılacak.

GMT Token ile ilgili detaylar

Token adı: STEPN – Green Metaverse Token (GMT)
Launchpad hard cap: 4.2 milyon dolar
Toplam token arzı: 6 milyar GMT
Binance Launchpad ile kullanıcılara tahsis edilen toplam token adedi: 420 milyon GMT (Toplam token arzının %7 ’si)
Token ön satış fiyatı: 1 GMT = 0.01 dolar (BNB cinsinden)
Token satış formatı: Abonelik
Desteklenen ön satış coin ’i: Yalnızca BNB

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Stepn Coin Analiz

Stepn Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Stepn Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Stepn Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Stepn Coin Yorum

Stepn Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Stepn Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Stepn Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Stepn Coin Uzman Yorumları

Stepn Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Stepn Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Stepn Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Stepn Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Stepn Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Stepn Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Stepn Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Stepn Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Stepn Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com