Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Metaverse Koinler : SHIB ve SLP ’ye bakış Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Metaverse Koinler ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Metaverse Koinler yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Metaverse Koinler forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Metaverse Koinler grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Metaverse Koinler fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Metaverse Koinler Yorum 2024

Metaverse Koinler Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Metaverse Koinler yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dünyada kripto para yatırımları arasında en üst sıralarda yer alan Türkiye ’de Bitcoin, Ethereum gibi başlıca kripto paralar dışında en fazla ilgiyi Smooth Love Portion (SLP) ve Shiba Inu (SHIB) görüyor.

SHIB ve SLP nedir? Nereden Alınır?

SLP, Ethereum blok zincirinde var olan, Axie Infinity adlı oyna-kazan türü metaverse oyununda kullanılan bir token. Kullanıcılar, en popüler Blockchain oyunlarından biri olan Axie Infinity ’de SLP ile işlem yapar, oynadıkça SLP ödülü kazanırlar. SLP, Axie adı verilen karakterlerin sürdürülebiliriği için kilit bir rol oynar. Metaverse kavramının hayatımıza etkisinin arttığı bu dönemde SLP, hem oyun hem de NFT dünyasında geçerliliğini koruyacaktır.

İlgini Çekebilir  Ünlü Yazar Uyardı: "Bitcoin Satın Alın, Sizi O Kurtaracak"

Meme token ’larının yükseldiği 2021 ’in ilk yarısında etkinliğini artıran ve Dogecoin ’den yola çıkılarak, Doge Killer olarak piyasaya sürülen SHIB de Ethereum blok zincirinde yer alıyor. SHIB, Tesla CEO ’su Elon Musk ve Ethereum ’un kurucusu Vitalik Buterin gibi kripto para piyasasına yön veren isimlerin ‘meme coin ’lere ilgisiyle ana akımda fazlasıyla etkin oldu ve geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle geçtiğimiz yılın ikinci yarısındaki ralliyle adından söz ettirdi. Meme token furyasının internet dünyasındaki kalıcı varlığı Shiba ’nın önemini daha da görünür kılıyor ve yatırımcıları ve hayranları açısından oldukça değerli bir konumda bulunuyor. Ayrıca Shiba Inu ekibi, son zamanlarda bir metaverse platformu üzerinde çalışıyor ve önümüzdeki dönemde bu taraftan heyecan verici haberler bekleniyor.

Türkiye ’de geniş kitleler SHIB ve SLP ile işlem yapıyor

Türkiye ’de hatırı sayılır bir işlem hacmine sahip olan SLP, en düşük fiyatını 3 Şubat 2024 tarihinde 0.008795 dolar, zirve fiyatını 1 Mayıs 2021 ’de 0.4191 dolar ile gördü. Shiba Inu, 1 Eylül 2020 tarihinde 0.000000000082 dolar seviyelerindeyken Ekim 2021 ’de inanılması güç bir şekilde ivme kazanarak 0.00008845 dolar seviyelerine ulaştı. Shiba, bugün piyasa değeriyle 14. sırada yer alıyor ve halen Türkiye ’de en fazla işlem gören kripto paralar arasında bulunuyor.[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fas fa-audio-description”]

Phemex

Türk yatırımcıların iki gözdesi, benzersiz avantajlarla Phemex ’te

Kripto para piyasalarının önemli oyuncusu konumundaki Phemex, Türk kripto para topluluğunun favori token ’ları SLP ile SHIB ’i sağladığı avantajlarla birlikte yatırımcılarıyla buluşturuyor. Kullanıcılar, Phemex ’te var olan USDT paritesinden her iki kripto parayı da 100 dolara varan hoş geldin bonusu, hem kripto öğrenip hem de kripto para kazanılan Öğren ve Kazan programı, %8.5 ’e varan sabit getiri fırsatı ve çekilebilir kâr ile 1 BTC ’lik deneme fonu gibi kaçırılmayacak fırsatlarla kesintisiz alıp satabilirler. SHIB ve SLP işlemleri için Wall Street ’in kıdemli isimlerinin oluşturduğu bu platforma şimdi kaydolun.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Metaverse Koinler Analiz

Metaverse Koinler Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Metaverse Koinler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Metaverse Koinler grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Woo Network (Woo Coin) nedir? Nereden Alınır? Woo Network ’ün projesi ve geleceği hakkında bilgiler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Metaverse Koinler Yorum

Metaverse Koinler yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Metaverse Koinler grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Metaverse Koinler yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Metaverse Koinler Uzman Yorumları

Metaverse Koinler analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Metaverse Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Metaverse Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Metaverse Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Metaverse Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Metaverse Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Metaverse Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Metaverse Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Metaverse Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com