Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Woo Network (Woo Coin) nedir? Nereden Alınır? Woo Network ’ün projesi ve geleceği hakkında bilgiler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Woo Network ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Woo Network yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Woo Network forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Woo Network grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Woo Network fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Woo Network Yorum 2024

Woo Network Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Woo Network yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasasının hareketli olduğu şu günlerde son zamanların en fazla yatırım alan projelerinden biri olan Woo Network ’e dair bilgiler ile sizlerleyiz. Woo Network ’ün ve Woo Coin ’in sağladığı avantajlar, projesine ait detaylı bilgiler ve nereden alınıp satıldığı ile ilgili rehber içeriğimizi okuyarak Woo Network hakkında derinlemesine bilgiler edinebilirsiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Jack Tan, Mark Pimentel / 2019
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 3 milyar
Dolaşımdaki arzı: 903 milyon
Piyasa değeri: 600 milyon dolar (11 Şubat 2024)
En düşük fiyat: Bilinmiyor
En yüksek fiyat: 2.48 dolar
Projenin amacı: Merkezi ve merkeziyetsiz finans alanında likidite sağlamak.
Kullanım alanları: DeFi ve CeFi

İlgini Çekebilir  ETH Ethereum kaç dolar? Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Eteryum Yorum Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Woo Network projesi nedir? Nereden Alınır?

Binance ’in yatırım yaptığı Woo Network, yatırımcıların merkezi finans (CeFi) ile merkeziyetsiz finans (DeFi) ile buluştuğu derin bir likidite ağıdır. Merkezi Olmayan Finans (DeFi), merkezi olmayan blok zinciri kavramını baz alır ve bunu finans dünyasına uygular.

WOO Network ile alım satım yapan kişilere, kurumlara, borsalara ve DeFi platformlarına, sınıfının en iyisi likiditeye ve düşük maliyetle erişim sağlanır.

Geçen yıl, WOO Network, fiyatlandırmayı iyileştirmek ve slippage ’ı azaltmak için likidite ağını ve kurumsal piyasa oluşturma tekniklerini kullanan WOOFi Swap ’ın piyasaya sürmüştü ve bunun aracılığıyla Binance Smart Chain ’e likidite sağlamaya başladı. WOO ayrıca DYDX, Matcha, ParaSwap, 1inch ve DODO gibi diğer merkezi olmayan protokollere de likidite sağlıyor.

WOO Network, 2019 yılında büyük değişim platformlarına likidite sağlama konusunda uzmanlaşmış bir ticaret firması olan Kronos Research tarafından kuluçka yatırım yapıldı. Bu alanda uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Kronos Research, her türlü kripto paydaşına hizmet etmek için eksiksiz bir özellik paketiyle WOO Network projesini başlattı. Buna risk yönetimine yardımcı olacak gelişmiş emir türleri ve sıfır işlem ücreti dahildir. Sosyal ticaret ve kaldıraçlı vadeli işlem ticareti gibi yaklaşan özelliklerle, WOO Network, hem başlangıç hem de ileri düzey trader ’lar için bir platform olarak kesinlikle büyümek için bolca alana sahiptir.

Woo Network ’ün sağladığı avantajlar nelerdir?

Yeterince stake edilen token ile sıfır trading ücreti, ücretsiz para çekme ve daha yüksek tavsiye indirimleri.Kurumsal yatırımcılar için artırılmış API ticaret oranı limiti mevcuttur. WOO token airdropları stakerlara dağıtılır. WOO likidite sağlanması için ödüller ve DEX ’lerde farming imkanı sağlar. WOO token ’ları, Sushi Kashi gibi platformlarda ödünç alma ve ödünç verme için teminat olarak kullanılabilir.

İlgini Çekebilir  Dogecoin Yorum - Dogecoin ne kadar, kaç TL oldu? Doge Yorum 2024 Coin Grafik

Woo Token nedir? Nereden Alınır?

Woo Token, Woo Network ’ün yerel token ’ıdır. Toplam 3 milyar WOO token arzının dağılımı, yüzde 50 ’si ekosistemde ödül olarak, yüzde 20 ’si ekip için, yüzde 20 ’si token satışı, yüzde 5 ’i danışmanlara ve diğer yüzde 5 ’i de likidite yönetimi için ayrılmıştır.

Woo Token ’un toplam arzı sayı bakımından yatırımcıların enflasyonist endişelerine yol açmıştır ancak token ’ların geri satın alma ve yakma programı aracılığıyla deflasyonist bir tokenomik modeline sahiptir. Her ay, WOO Network ’ün gelirinin yarısı, piyasadaki WOO tokenlerini geri almak için kullanılıyor. Geri alım sürekli olarak yapılırken, token yakma her ayın onuncu gününde gerçekleşir.

Woo Coin geleceği?

Medyanın artan ilgisiyle, zaten sağlam olan kripto para piyasası giderek daha çekici hale geliyor.

Daha fazla kullanıcı WOO Network ’e katıldıkça ve düşük ücretlerinden ve gelişmiş imkanlarından yararlandıkça likidite artacaktır. Bu, daha fazla kurumu katılmaya teşvik edecek ve böylece ticari faaliyetleri artıracaktır. FTX ve dYdX gibi borsalar, trader akışı sayesinde katlanarak büyümüş olsa da, WOO ’nun önümüzdeki yıllarda benzer bir artıştan yararlanma potansiyeli olduğu söylenebilir.

Bilindiği üzere Binance ’in risk sermayesi kolu, kullanıcıları borsalara, kurumlara ve merkezi olmayan finans (DeFi) ağlarına bağlayan bir likidite platformu olan WOO Network ’e 12 milyon dolarlık stratejik yatırım yaptığını duyurmuştu. Proje son olarak da, Kasım ayında Avalanche, BitTorrent, Crypto.com Capital ve Three Arrows Capital ’in yatırımlarını içeren 30 milyon dolarlık A Serisi yatırım toplamıştı.

Woo Coin nereden ve nasıl alınır?

Büyük sermaye şirketlerinin ve kripto ekosisteminde hatırı sayılır bir saygınlığa sahip 10 ’dan fazla oluşum tarafından yatırım yapılan Woo Coin, kolaylıkla ulaşılabilir durumda. Woo Token, Binance, KuCoin, Huobi Global, Gate.io, Bybit, Bithumb gibi dev merkezi borsaların yanı sıra merkeziyetsiz borsalardan alınıp satılabiliyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Woo Network Analiz

Woo Network Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Woo Network hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Woo Network grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Woo Network Yorum

Woo Network yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Woo Network grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Woo Network yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Woo Network Uzman Yorumları

Woo Network analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Woo Network Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Woo Network Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Woo Network Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Woo Network için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Woo Network için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Woo Network uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Woo Network durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Woo Network geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com