Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

VPAD Coin nedir? Nereden Alınır? VLaunch ve VPAD hakkında merak edilenler Yorum 2024 Coin Grafik

VPAD Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. VPAD Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. VPAD Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. VPAD Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. VPAD Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

VPAD Coin Yorum 2024

VPAD Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen VPAD Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]VLaunch, son günlerin gözde projelerinden biri. Dünyanın dört bir yanındaki insanların yeni ve heyecan verici projelere yatırım yapmasına imkan veren çok zincirli bir Launchpad olan VLaunch, VPAD adında da bir token ’a sahip. Bir ERC-20 token ’ı olan VPAD ’in toplam arzı 1 milyar olarak belirlendi.

VLaunch sayesinde bireysel yatırımcılar, kripto para projelerinin erken aşama fonlama turlarına küçük miktarlarla katılabiliyorlar.

Platform, şu an için Metamask cüzdanının hem web hem de mobil sürümünü destekliyor. Diğer cüzdan entegrasyonlarının da önümüzdeki dönemde geleceği belirtiliyor.

VPAD ile VLaunch projelerine katılım imkanı

VLaunch üzerindeki projelere katılabilmek için kullanıcıların VPAD token ’larını stake etmeleri gerekiyor. VPAD token ’larını stake edenler, VLaunch üzerindeki projelere katılma şansı elde ediyor. Ek olarak staking ödüllerine de hak kazanılıyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Düşüşü sonrası Bazı borsalar iflas etti Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

14 milyon VPAD stake edildi

VLaunch ’ın sağladığı son verilere göre, 26 Aralık 2021 tarihi itibari ile yaklaşık 14 milyon VPAD token stake edilmiş durumda. Mevcut fiyatla bu miktar, 18 milyon doların üzerinde. VPAD stake eden kişi sayısı ise 9 binden fazla.[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fas fa-audio-description”]

Phemex

VPAD nasıl alınır?

VLaunch ’ın token ’ı VPAD ’i merkezi veya merkeziyetsiz borsalardan satın alabilirsiniz. VPAD, Ethereum blok zincirini destekleyen cüzdanlarda ya da satın aldığınız platformda saklanabilir.

Milyar dolarlık işlem hacimlerine ulaşan Phemex de VPAD ’i listeliyor. Basit arayüz ve güvenli altyapısıyla Phemex ’te VPAD ’i USDT ’ye karşı alıp satabilirsiniz. Üstelik, bugünlerde Phemex ’te yeni yıla özel çok sayıda kampanya var. 2. yıl dönümü kutlamalarını uzatan borsa, toplamda 200 bin dolarlık ödül sunuyor. Bunun yanı sıra, 2 BTC ’lik fonla hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz bir başka kampanyadan da yararlanabilirsiniz.

VPAD işlemleri için Phemex ’e şimdi kaydolun.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


VPAD Coin Analiz

VPAD Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde VPAD Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VPAD Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

VPAD Coin Yorum

VPAD Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. VPAD Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. VPAD Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

VPAD Coin Uzman Yorumları

VPAD Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

VPAD Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

VPAD Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

VPAD Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

VPAD Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

VPAD Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

VPAD Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

VPAD Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

VPAD Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com