Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

QUICK Coin nedir? Nereden Alınır? QuickSwap projesinin geleceğine dair bütün bilgiler Yorum 2024 Coin Grafik

QUICK Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. QUICK Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. QUICK Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. QUICK Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. QUICK Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

QUICK Coin Yorum 2024

QUICK Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen QUICK Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasalarında işlem yapan kullanıcılar daha az ücret ödeyerek alım satımlarını, takas işlemlerini gerçekleştirmek istiyor. Ethereum ağı üzerinde kurulan ve Uniswap ’tan forklanan AMM projesi QuickSwap bu bağlamda dikkat çeken bir proje oldu. QuickSwap ’ın token ’ı olan QUICK Coin hakkında bütün bilgilere bu içerikten ulaşabilirsiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Nick Mudge ve Sameep Singhania  / 2021
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 1 milyon
Dolaşımdaki arzı: 327 bin
Piyasa değeri: 114 milyon dolar (29 Aralık 2021)
En düşük fiyat: 123 dolar
En yüksek fiyat: 1,669  dolar
Projenin amacı: Merkeziyetsiz finans alanında daha düşük ücretlerle daha kolay şekilde işlem yapılmasını sağlamak.
Kullanım alanları: Merkeziyetsiz finans

İlgini Çekebilir  Chiliz Yorum - Chiliz (CHZ) kaç TL oldu, ne kadar? Chz Yorum 2024 Coin Grafik

QuickSwap (QUICK) projesi nedir? Nereden Alınır?

Nick Mudge ve Sameep Singhania tarafından kurulan QuickSwap, insanların herhangi bir doğrulama işlemi gerçekleştirmeden veya herhangi bir kişisel bilgi vermeden tarayıcınız aracılığıyla emir girilmeden takas işlemlerini sağlayan Otomatik Piyasa Yapıcı (AMM) ’dır.

Bir alım satım işlemi yapmak isterseniz, tarayıcı tabanlı cüzdanınız (örneğin: MetaMask) sattığınız token ’ları bir QuickSwap akıllı sözleşmesine gönderir ve başka biri sizin sattığınız token ’ları satıyorsa siparişinizi doldurur. Takas işlemi başlatıldığında takas etmeyi seçtiğiniz token ’ları cüzdanınıza gönderir.

QuickSwap ’ta kullanıcılar, likidite havuzları olarak bilinen token havuzlarından alım satım yaptığı için emir defteri yoktur.

QuickSwap, geçen yıl Uniswap projesinden çatallanarak ortaya çıkan bir projedir. Uniswap, DeFi Pulse ’a göre Ethereum ’daki en büyük merkezi olmayan borsa olarak göze çarparken, Ethereum ’daki Toplam Değer Kilitli (TVL) ile dördüncü en büyük merkezi olmayan finans (DeFi) dApp ’dir. QuickSwap ekibinin amacı, Polygon ’un Layer 2 teknolojisinden yararlanarak ve bunun sağladığı düşük ücretlerinden ve hızlı onay sürelerini kullanıcılara yansıtmaktı. Bu nedenle Uniswap ’ı (açık kaynaklı bir dApp) Polygon üzerinde çalışacak şekilde değiştirdiler ve ortaya çıkan projeye QuickSwap adını verdiler. Uniswap gibi QuickSwap ’ın da QUICK adlı native token ’ı vardır.

Tokenların fiyatı emir defteri yerine Constant Product Market Maker (Sabit Ürün Piyasa Yapıcı) şeklinde hesaplanır.

*Akıllı sözleşmeler, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) tarafından yürütülen bir bilgisayar programıdır. Platformda takas işlemleri için WETH (Wrapped ETH), WBTC (Wrapped BTC), USDC ve DAI gibi ABD dolarının değerine sabitlenmiş sabit paralar (bu token sembollerinin önüne genellikle W eklenir) da vardır.

İlgini Çekebilir  JOE Coin nedir? Nereden Alınır? Avalanche ’ın yükselen yıldızı Trader Joe projesinin geleceği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

QuickSwap geleceği?

QuickSwap açık kaynaklıdır. Açık kaynaklı yazılım, önemli ölçüde daha yüksek derecede hesap verebilirliği kolaylaştırır ve tescilli yazılımlardan daha denetlenebilirdir. QuickSwap ’in kullanıcıların fonlarını yönettiği düşünüldüğünde bu önemlidir.

Likidite madenciliği ve farm imkanlarının yaygınlaştığı dönemde DEX yani merkeziyetsiz borsalarının da kullanımı artıyor. Merkezi borsaların tehlikelerine rağmen insanlar DEX ’lerdeki yüksek faiz ve düşük işlem ücreti gibi avantajları değerlendirmek istiyor. Bundan sebeple QuickSwap projesi sunduğu köprü imkanları, düşük işlem ücretleriyle iyi bir alternatif olarak kripto paralar konusunda ilgili olanların tercihi olabilir ve önümüzdeki dönemde de çeşitli yatırımlarla daha da büyüyebilir.

QuickSwap ’ın likidite havuzlarını kullanarak diğer tokenlarla QUICK takası da yapabiliyor.

QuickSwap (QUICK) Coin nereden ve nasıl alınır?

114 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olan QUICK coin, 1 milyon maksimum arza sahiptir, dolaşımdaki arzı ise 327 bin adettir. En yüksek seviyesini 1,669 dolar ile yaşarken, en düşük fiyatını ise 123 dolar ile görmüştür. QuickSwap (QUICK) Coin, Binance ve Coinbase başta olmak üzere KuCoin ve Gate.io gibi majör borsaların çoğundan alınıp satılabiliyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


QUICK Coin Analiz

QUICK Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde QUICK Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. QUICK Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

QUICK Coin Yorum

QUICK Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. QUICK Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. QUICK Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

QUICK Coin Uzman Yorumları

QUICK Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

QUICK Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

QUICK Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

QUICK Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

QUICK Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

QUICK Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

QUICK Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

QUICK Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

QUICK Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com