Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin – Binance CEO’su CZ: Sayılar yanlış, hala yeni alımlar yapıyoruz Bitcoin Yorum – Bitcoin Analiz

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para borsası Binance’in Üst Yöneticisi (CEO) Changpeng Zhao, medyada çıkan işten çıkarma haberlerine ilişkin, şirketin yetenek yoğunluğunu artırmaya yönelik istemsiz işten çıkarmalar gerçekleştirdiklerini, haberlerde yer alan sayıların yanlış olduğunu ve hala işe alım yaptıklarını belirtti.

Zhao, şirketin 1000’den fazla çalışanının işine son verdiğine yönelik ABD medyasında çıkan haberlere ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

”SAYILAR YANLIŞ, HALA İŞE ALIM YAPIYORUZ”

Yetenek yoğunluğunu sürekli artırmaya çalıştıkları için istemsiz işten çıkarmaların olduğunu kaydeden Zhao, “Bu her şirkette olur. Medya tarafından bildirilen sayıların hepsi yanlış. İyi tarafından bakarsak, bizim hakkımızda konuşmaya karşı koyamıyorlar. Hala işe alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ABD medyasında çıkan haberlerde, Binance’in son haftalarda 1000’den fazla çalışanının işine son verdiği, devam eden sürecin şirketin çalışanlarının 3’te 1’inden fazlasını kaybetmesine neden olabileceği aktarılmıştı.

İlgini Çekebilir  Binance Akıllı Zincir Eteryumun alternatifi veya Katili Değildir - CZ

Binance, 1000’den fazla çalışanını işten çıkardı

 

Binance için Avrupa’da işler iyi gitmiyor

 

Binance’a bir şok daha

 



Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com