Pazar, Nisan 21, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Binance Akıllı Zincir Eteryumun alternatifi veya Katili Değildir – CZ


Hızlı bakış:

CZ, Binance Akıllı Zincirinin Ethereum’un yerini alan veya katil olmayan bir şey olmadığını bir kez daha açıkladı ETH2.0’a inanıyor başlatıldığında harika olacak ve BSC daha çok ETH1.8’e benziyor Binance Akıllı Zincir üzerindeki işlemler, Ethereum’a kıyasla% 100 geriye dönük uyumlu, daha hızlı ve daha düşük ücretlidir DappRadar, Binance Akıllı Zincir’in işlem hacmi Ağustos’taki resmi lansmanından bu yana 853 milyon dolara yükseldi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance Akıllı Zincir’in (BSC) yerine geçmek için inşa edilmediğini bir kez daha açıkladı Ethereum veya son popüler ağı yok edin. CZ ayrıca ETH2.0’ın “çıktığında harika” olacağını öngördü. Ayrıca, mevcut Ethereum ağına kıyasla geriye dönük uyumlu, daha hızlı ve% 97 daha düşük ücrete sahip olması nedeniyle Binance Akıllı Zincirin daha çok ETH1.8’e benzediğini belirtti. CZ, BSC ile ilgili açıklamayı aşağıdaki tweet ile yaptı.

# BSC, #ETH yedek veya katil değil. ETH 2.0’ın çıktığında harika olacağına inanıyorum… O zamana kadar, # BSC daha çok #ETH 1.8’e benziyor. % 100 geriye dönük uyumlu, daha hızlı ve daha düşük ücretler (% 97 daha düşük).

– CZ Binance (@cz_binance) 29 Ekim 2020

Resminden bu yana Binance Akıllı Zincir, bu yılın Ağustos ayı sonunda piyasaya sürüldüğünde, ağın işlem hacminde önemli bir artışa yol açan popüler DeFi platformlarının yuvası haline geldi. DappRadar’a göre, şu anda 24 Dapp BSC zincirinde yaşıyor. DappRadar’daki ekip ayrıca platformun başarısının bir özetini şu şekilde sundu.

İlgini Çekebilir  Kripto para platformu ABD'de borsada işlem görme onayı aldı

BSC günlük aktif cüzdanları Ekim 2020’de% 45 arttı.

BSC toplam işlem hacmi% 40 arttı Ekim 2020’de 853 milyon $.

Günlük aktif cüzdanlar ve işlem hacmiyle ilgili en önemli dapplar PancakeSwap, BakerySwap ve BSCSwap’dir.

Binance Akıllı Zinciri Ethereum ile Rekabet Edebilir mi?

CZ, Binance Akıllı Zincir’in Ethereum’un rakibi olmadığını açıklığa kavuştursa da, DappRadar’daki ekip BSC’nin önümüzdeki haftalarda ve aylarda DeFi alanının önemli bir pazar payını toplayabileceğini öne sürüyor.

Binance Akıllı Zincir, gelişmekte olan DeFi Ekosistemiyle ilgili olarak önümüzdeki haftalarda ve aylarda Ethereum’a rekabet sunabilir.

PancakeSwap, BakerSwap ve BSCSwap, her iki günde de BSC protokol artışına en büyük katkıda bulunanlardır. aktif cüzdanlar ve işlem hacmi.

Sadece heyecan verici dapp’lerin sonuçları, zincir çok alakalı. DeFi projelerine ayrılmış mevcut [100 milyon $ Binance] fon, DeFi ekosisteminde Binance için güçlü bir konumlandırma ifadesi olduğunu kanıtladı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com