Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ocean Protocol nedir? Nereden Alınır, nasıl OCEAN kazanılır? Yorum 2024 Coin Grafik

Ocean Protocol ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ocean Protocol yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ocean Protocol forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ocean Protocol grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ocean Protocol fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ocean Protocol Yorum 2024

Ocean Protocol Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ocean Protocol yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ERC-20 yani Ethereum üzerinde geliştirilmiş blok zinciri uygulamalarının sayısının artmasıyla birlikte verilerin izlenmesi zor bir hale gelmeye başladı. Güncel olarak yaşanan ve ivme kazanarak artan bu sorunun çözümü gizlilik ve denetim mekanizmalarında saklıdır. Çünkü, bir blok zinciri projesinin ve onun token ’ı olan kripto paranın gelişebilmesi; ölçeklenebilmesine, merkeziyetsiz olmasına ve güvenlik seviyesine bağlıdır. Tam da bu amaçla geliştirilen Ocean Protocol ve token ’ı OCEAN, blok zinciri verilerinin izlenmesinde önemli bir role sahiptir. Yazımızda Ocean Protocol nedir? Nereden Alınır sorusuna yanıt ararken nasıl OCEAN token kazanabileceğinizi anlatacağız.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - FED faiz yükseltirse coinler ne olur, düşer mi? FED faiz kararı kripto parayı nasıl etkiler?

Kısaltması: OCEAN Block zinciri: Ethereum Token standardı: ERC-20 Token tipi: “Utility”, belirli bir amaca uygun token Toplam arz: 1,410,000,000  Dolaşımda: 426,026,836.77 OCEAN 18 Mayıs 2021 itibariyle

Projeye göre, toplumlar büyük ölçüde verilere bel bağlamış durumdadır ve veri güvenliği ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Ocean Protocol, bu soruna bir çözüm olarak “Yeni Veri Ekonomisi” isimli bir modelden söz ediyor. Bu model sayesinde, insanlar, veriler üzerindeki haklarına sahip olabilecekler. 

Ocean Protocol ’ün kurucuları

Projenin ekibine baktığımızda; büyük veri, yapay zeka ve blok zinciri sektörlerinde tecrübeli bir kadrosu olduğunu görüyoruz.

Ocean Protocol ’ün çekirdek takımının toplamda 15 kişiden oluşmasına karşın, danışmanlarının sayısı oldukça fazladır. Toplamda 35 kişiden oluşan danışmanların arasında CoinShares ’in stratejiden sorumlu yöneticisi Meltem Demirors de yer almaktadır.

Veri pazar yeri

Ocean Protocol projesinin verilerin niteliği ve niceliğinin korunması amacıyla yola çıktığından bahsettik. Buna paralel olarak, veriler için merkeziyetsiz bir borsa (DEX) dizayn edilmiş. Pazar yerine göz atmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz. Burada veri “stake” edebilir ya da alıp satabilirsiniz.

 

IDO (Initial Data Offering) bir diğer özellik olarak dikkat çekiyor. Tam karşılığı, verinin halka arz edilmesi şeklinde düşünülebilir. IDO sisteminde, ICO ’ların ilerleme mekanizması veri sistemleri baz alınarak tasarlanmış. Verinin, platform üzerinde yayınlanmasıyla birlikte kendi ERC20 token ’ını oluşturuyor. Ek olarak, fiyatı belirleme stratejisi verileri yayınlayan kişi ya da kuruluşa kalıyor. Veri yayınlayıcıları sabitlenmiş bir fiyat seçebilir ya da fiyatın kendini keşfetmesine izin verebilir. 

İlgini Çekebilir  Shiba Inu (SHIB) kaç dolar? 30 Mayıs 2024 Shiba Inu (SHIB) kaç TL oldu? Shiba Inu Yorum 2024 Coin Grafik

OCEAN token sahipleri, projenin kurmuş olduğu merkeziyetsiz veri pazar yerinde OCEAN stake ederek likidite sağlayıcısı olabiliyorlar.

Veri sağlayıcısı olarak ekosisteme katkı sağlayıp OCEAN kazanabilirsiniz. Burada sağlanan verilerin tam kontrolü, yayınlayan kişi ya da kurumun elindedir. Ek olarak, Ocean Protocol ’ün kişisel verilerin kullanımını ve ilgili regülasyonların oluşturduğu hukuki çerçeveye uygun hareket ettiğini söyleyebiliriz. İkinci yöntem ise verilerin kalite kontrolü yapmaktır. Kısaca açıklamak gerekirse, topluluk bir denetim mekanizması olarak verilerin kalite ve kontrolünü yapmaktadır. Ocean Protocol üzerinde bir veri pazar yeri açarak OCEAN token kazanmak da bir diğer yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Son yöntem ise ağ sağlayıcısı olarak OCEAN kazanmak yani, blok zinciri üzerinde gerçekleşen transferleri kayıtlarını tutmak ve doğrulamaktır. 

Ekosistemi canlı tutmak için blok zincirinden kazanılan ödüllerin %51 ’i topluluğa dağıtılmak üzere tasarlanmış. Bundan yola çıkarak fiyatlanmanın gelecekte bir belirsizlik içerisinde olabileceğini düşünmek gayet normal. Fakat, büyük veri sektöründeki gelişmeleri ve sektörün payını göz önünde bulundurduğumuzda durum eşitleniyor diyebiliriz.

Ocean Protocol ’ün resmi Türkçe Telegram kanalından daha fazla bilgiye ulaşılabiliyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Ocean Protocol Analiz

Ocean Protocol Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Ocean Protocol hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ocean Protocol grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Ocean Protocol Yorum

Ocean Protocol yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ocean Protocol grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ocean Protocol yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ocean Protocol Uzman Yorumları

Ocean Protocol analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ocean Protocol Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ocean Protocol Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ocean Protocol Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ocean Protocol için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ocean Protocol için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ocean Protocol uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ocean Protocol durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ocean Protocol geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com