Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

DREP Coin nedir? Nereden Alınır? DREP protokolüyle ilgili bilinmesi gerekenler Yorum 2024 Coin Grafik

DREP Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. DREP Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. DREP Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. DREP Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. DREP Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

DREP Coin Yorum 2024

DREP Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen DREP Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Son dönemde dikkat çeken DREP Coin ve projesine dair bilgiler arama motorları aracılığıyla aratılıyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Kirpto para yatırımcılarının DREP ’e yatırım yapmadan önce bilmesi gerekenleri bu içeriğimizde derledik. Bu rehberde DREP Coin ile ilgili bütün detaylara erişebilirsiniz.

DREP projesi ve geleceği nedir? Nereden Alınır?

Momo Chang ve Xiaolong Xu ’nun kurduğu proje, ismini ünlü evrim Kuramcısı Charles Darwin, Alman matematikçi Bernhard Riemann, İsviçreli matematikçi Leonhard Euler ve Alman fizikçi Max Planck ’ın isimlerinin ilk harflerinden almaktadır.

Merkeziyetsiz İtibar Sistemi (DREP), İnternet platformlarının itibar değerini ölçmesini, para kazanmasını ve paylaşmasını sağlar. DREP Vakfı, bir blok zinciri altyapısı ve merkezi olmayan itibar protokolü sağlamayı amaçlamaktadır. Bunlar, mevcut İnternet platformlarını itibar değerlerini açığa çıkarmaları ve İnternet topluluğundaki itibar verilerinin birbirine bağlılığını sağlamaları için güçlendirecektir.

İlgini Çekebilir  ETH Ethereum için 26 bin dolara yükselme beklentisi mevcut Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

DREP ’in vizyonu:

İnternet platformlarının (sosyal ağ, çevrimiçi içerik sağlayıcılar, çevrimiçi oyunlar) kullanıcı büyümesini ve trafikten para kazanmayı hızlandırmak için bir altyapı oluşturmak, Sahte haber/içerik/hesap tanımlama ve filtreleme konularını ele almak, İtibar destekli varlıklara ve itibar destekli para birimine dayalı belirteçleri geliştirmek, Daha hedefli kullanıcı kazanımı için jeton sahipleri paylaşım havuzu oluşturmak,

DREP, ayrıyeten oyunlaştırma araçları içeren bir blok zinciridir.

Blok zincirinde bir “bağlayıcı” ve “araç kutusu” olarak hizmet veren DREP, yerleşik ödeme ve işlemle çok zincirli DApp ’leri destekleyerek gerçek süper DApp üretir.

Proje, merkezi olmayan uygulamaların birden çok halka açık zincirde tek tıklamayla dağıtımını destekler. DREP blok zinciri, geleneksel Pratik-Bizans-Hata Toleranslı (PBFT) fikir birliği mekanizmasının ve Delegated Stake Kanıtı (DPOS) fikir birliği mekanizmasının geliştirilmiş bir versiyonuna dayanmaktadır. DREP, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ve WebAssembly formatlarındaki akıllı sözleşmelerle daha da uyumludur. DREP Zinciri, bir kök zincir ve özelleştirilebilir alt zincirlerden oluşan çift katmanlı bir yapıya sahiptir. Ek olarak, blok zinciri teknolojisi tabanlı platformun, herhangi bir akıllı sözleşme projesine katman 2.0 desteği gibi veri işleme kapasitesini geliştirdiği bildiriliyor. Proje ekibi ayrıca herhangi bir gaz ücreti olmadan güçlü ölçeklenebilirlik sunduğunu iddia ediyor.

Ağdaki bir düğüm, akıllı bir sözleşmede yürütülen gerçek zamanlı verileri Akıllı Boru Hattı aracılığıyla harici uygulamalara iletebilir, bu da hesaplama yapıldıktan sonra sonuçları blok zincirine geri götürür.

Merkezi olmayan uygulama (dApps) geliştiricileri, çoklu sürümü herhangi bir Dapp ’a entegre etmek için platformunu kullanır.

İlgini Çekebilir  Goldman Sachs: Bitcoin bu yıl altını alt edebilir Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

DREP, NFT, Metaverse ve Web 3.0 gibi alanlarda da girişimlerini sürdürüyor.

DREP Coin nedir? Nereden Alınır?

Ethereum blok zinciri tabanlı bir token olan DREP tokenının, gaz ücretlerinin ödenmesi ve alt zincirler arasındaki işlemler ve gelecekteki DREP oyunlarında varlık alım satımı için bir ödeme aracı gibi birçok işlevi vardır.

DREP, blok zinciri teknolojisine dayalı “bağlayıcılar” ve “araç kutuları” oluşturmaya kararlıdır ve kullanım kolaylığı, esneklik ve sorunsuz entegrasyonu birleştiren çözümler sunmayı amaçlar. DREP Zinciri, DREP ID ve DREP SDK ’ya dayalı olarak, DApp ekipleri çoklu halka açık zincir varlık sürümlerini, yerleşik cüzdanları ve varlık alım satım platformlarını tek tıklamayla yayınlamak gibi işlemleri yapabilir.

DREP nereden ve nasıl alınır?

Maksimum arzı 100 milyon adet olan DREP Coin ’in, dolaşımdaki arzı 39.9 milyon adettir. 6 Ocak 2024 itibariyle 48 milyon dolarlık piyasa değerine sahiptir. DREP Coin, Binance, Gate.io, Ascendex, HotBit gibi borsalardan alınıp satılabiliyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


DREP Coin Analiz

DREP Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde DREP Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. DREP Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

DREP Coin Yorum

DREP Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. DREP Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. DREP Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Bir kripto cinayeti daha!

DREP Coin Uzman Yorumları

DREP Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

DREP Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

DREP Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

DREP Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

DREP Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

DREP Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

DREP Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

DREP Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

DREP Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com