Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

ETH Ethereum için 26 bin dolara yükselme beklentisi mevcut Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ETH Ethereum ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ETH Ethereum yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ETH Ethereum forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ETH Ethereum grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ETH Ethereum fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ETH Ethereum Yorum 2024

ETH Ethereum Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ETH Ethereum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Finthereumtech uzmanlarından oluşan bir panel, ethereum fiyatının yıl sonuna kadar 6.500 dolara ulaşacağını tahmin etti. Daha sonra 2025 yılına kadar 26.338 dolara kadar yükseleceği öngörülüyor. Fiyat karşılaştırma portalı Finder, Salı günü ether ( ETH ) için fiyat tahminlerini güncelledi . Şirket ayrıntılı:

Fintech uzmanları paneline göre, Ethereum ( ETH ) 2024’nin sonunda 6.500 dolara yükselecek.
Şirket, 33 fintech uzmanından oluşan panelin bu yıl 6 Ocak ile 17 Ocak tarihleri arasında ankete tabi tutulduğunu ve 33 panel üyesinin 26’sının ETH fiyat tahminlerini verdiğini açıkladı. Fintech uzmanları, ETH fiyat tahminlerinde geçen yıl Ekim ayına göre daha düşüşte.

O zaman panel , 2021 sonunda eter fiyatının madeni para başına 5.144 dolara ulaşacağını tahmin ediyordu. Daha sonra 2025’in sonunda 15.364 dolara ve 2030’a kadar 50.788 dolara yükselecekti.
Bu yıl ve geçen yıl Ekim ayındaki fiyat tahminlerindeki farklılıklar hakkında yorum yapan Finder şunları yazdı:

İlgini Çekebilir  Bitcoin - Thodex kurucusuna ilk hapis cezası Bitcoin Yorum - Bitcoin Analiz

Panelin 2030 yılına kadar ethereum değerine ilişkin tahmini önemli ölçüde geri çevrildi. Kripto para piyasasındaki fiyat artışına yönelik olumlu görünüm, 2024’nin başlarında giderek daha fazla sıkılaşan uluslararası düzenlemelerden ve mevcut değerlerin düşmesinden büyük ölçüde etkilendi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


ETH Ethereum Analiz

ETH Ethereum Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ETH Ethereum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ETH Ethereum grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ETH Ethereum Yorum

ETH Ethereum yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ETH Ethereum grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ETH Ethereum yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ETH Ethereum Uzman Yorumları

ETH Ethereum analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ethereum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ethereum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ethereum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ethereum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ethereum için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ethereum uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ethereum durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ethereum geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com