Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

UTK Coin nedir? Nereden Alınır? UTrust projesi ve geleceğine dair önemli bilgiler Yorum 2024 Coin Grafik

UTK Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. UTK Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. UTK Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. UTK Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. UTK Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

UTK Coin Yorum 2024

UTK Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen UTK Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasasına ‘bomba ’ gibi düşen bir gelişmeyle, Elrond tarafından satın alınmasıyla bir günde yüzde 30 ’dan fazla yükselen UTK Coin ile ilgili projenin geleceği ve ne gibi özelliklere sahip olduğu merak ediliyor. UTrust platformuyla ilgili merak edilenler içeriğimizde yer alıyor.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Nuno Correia, Roberto Machado ve Filipe Castro / 2017
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 500 milyon
Dolaşımdaki arzı: 460 milyon
Piyasa değeri: 200 milyon dolar (11 Ocak 2024)
En düşük fiyat: 0.005435 dolar
En yüksek fiyat: 1.49 dolar
Projenin amacı: Dünya üzerinde ödeme sisteminde işlem ücretleri ve hız konusunda yeni bir anlayış getirmek.
Kullanım alanları: Blok zincir odaklı ödeme sistemleri.

İlgini Çekebilir  Boğa tuzağı mı, ralli mi? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

UTrust projesi nedir? Nereden Alınır?

Pazarlama ve hukuk geçmişine sahip olan Nuno Correia, Utrust ’un kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır. Correia, çeşitli B2C işletmeleri kurarak 2011 ’den beri kripto para endüstrisinde çalıştı.

Utrust ’tan önce Machado, Uphold, AT&T ve Airtel gibi uluslararası şirketlerle çalışmıştır.

Utrust (UTK), bir kripto para ödeme şirketidir. Özellikle ödeme platformlarının az gelişmiş işlem güvenliği ve yüksek ücretler olmak üzere, ödeme aracı olarak kripto para biriminin düşük kullanılabilirliği ile sonuçlanan sorunlara çözüm sağlamak için tasarlanmıştır. Platformun temel amacı, daha düşük ücretlerle hızlı ve sorunsuz kripto işlemlerine olanak sağlayacak bir sistem oluşturmak ve böylece tüccarların geniş bir kripto kitlesine ulaşmasını sağlamaktır. Kripto para birimlerinin en ciddi sorunlarından biri fiyat oynaklığıdır. Utrust, satıcıları piyasa oynaklığına karşı koruyarak ve alıcılara geri ödeme seçeneği sunarak hem alıcıları hem de satıcıları etkilerinden korumayı amaçlar.

Utrust, satın alınan ürün alıcı tarafından teslim alınana kadar aracı olarak hareket ederek işlemi güvence altına alır ve işlemin başarısını sağlar. Platform, alıcıların güvenli alışveriş yapmalarını sağlarken aynı zamanda geri ödeme seçeneği sunar ve satıcıları kripto piyasasının yüksek oynaklığından korur.

Kripto paralarla ilgilenenler, kripto varlıklarını yönetmek için birden fazla cüzdan kullanma ve takas etme eğilimindedir.

Bu mobil cüzdan hem zincir içi hem de zincir dışı ödemeleri destekler. Ayrıca, fiyat oynaklığını dengelemeye yardımcı olmak için kullanıcıların kripto para birimlerini fiat ’a dönüştürmelerine olanak tanır.

UTK projesinin geleceği?

Neredeyse her sektörde 180 ’den fazla ülkede işletmelere destek sağlayan ve dünya çapında 30 ’dan fazla para birimini destekleyen Portekiz merkezli proje, geleceğin PayPal ’ı olarak nitelendiriliyor. Kullanıcılar, ödemeleri UTK tokeni ile yapıldığı takdirde, mal ve hizmetler için fahiş bir rakam ödemeden ödeme yapabilirler.

UTrust ne vaat ediyor?

Kriptodan fiat ’a anında dönüşüm. Token yakma sistemi, token ’ların performansını artırarak UTK arzını azaltır. Geleneksel ödeme araçlarıyla benzer alıcı koruma sistemi. Geleneksel ödeme araçlarından önemli ölçüde daha düşük ücretler. Kredi kartı işleminin ödeyenine para iadesi anlamına gelen ters ibraz yoktur. Birden fazla blok zinciri için zincir üstü ödemeler. Dünyadaki herhangi bir cüzdan için ödeme desteği. Tüm büyük e-ticaret platformlarıyla eklentiler ve entegrasyonlar.Kalan 50 milyon coin ise enflasyon ve fiyat artışının etkilerini azaltmak için 2024 ’ye kadar kilitlendi. Yaklaşık 200 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan proje, en yüksek fiyatına Ağustos 2021 tarihinde 1.49 dolar ile ulaşmıştır. En düşük fiyatını ise 0.005435 dolar ile görmüştür.

UTK Token nereden ve nasıl alınır?

UTK token, Binance, Huobi, Bitfinex, HotBit, KuCoin gibi kripto para alım satım platformlarında işlem görüyor. Yatırımcılar bu borsalardan UTK Token ’ı alıp satabilir.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


UTK Coin Analiz

UTK Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde UTK Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. UTK Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

UTK Coin Yorum

UTK Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. UTK Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. UTK Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

UTK Coin Uzman Yorumları

UTK Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

UTK Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

UTK Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

UTK Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

UTK Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

UTK Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

UTK Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

UTK Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com