Perşembe, Mayıs 16, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Dominance 27 bin üstünde, momentum sinyali olabilir Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

BTC Dominance ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Dominance yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Dominance forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Dominance grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Dominance fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Dominance Yorum 2024

BTC Dominance Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Dominance yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Son zamanlardaki olumsuz rüzgarlara rağmen, Bitcoin’in (BTC) 27.000 dolara ulaşması yakın görünüyor. Bitcoin’in sipariş defterindeki son değişiklik, tekliflerin veya satın alma emirlerinin satış veya satış emirlerini geride bıraktığını gördü.

 

Sonuç olarak, teklif tarafındaki bu hakimiyet, daha güçlü bir talebe işaret ediyor ve bu da piyasanın yukarı yönlü bir ralliye hazırlandığını gösteriyor. Gün İçi Mücadeleler ve Önemli Direnç NoktalarıSon 24 saatte Bitcoin düşüş momentumuyla karşı karşıya kaldı. Önemli bir şekilde, dijital para birimi gün içi en yüksek seviyesi olan 26.699,72 doları geçemedi. Sonuç olarak BTC fiyatı 26.240,70 dolara düştü. Ancak bu seviye, daha fazla olumsuz duygu için bir tampon görevi görüyor. Dahası, Bitcoin 26.240,70 dolarlık desteği koruyamazsa bir sonraki destek 26.000 dolarlık bölgede olacak. Buradaki herhangi bir ihlal, Bitcoin’i bir sonraki önemli destek olan 25.800 dolara yönlendirebilir. Bununla birlikte, 26.699,72 dolarlık direncin üzerinde yükseliş eğilimi piyasa dinamiklerini değiştirerek BTC’yi 27.000 dolara doğru itebilir. Fiyat hareketinin yanı sıra, Bitcoin’in piyasa değeri %1,1 düşüşle 514,28 milyar dolara yerleşti. 24 saatlik işlem hacmi %23,45 düşüşle 10,42 milyar dolara geriledi.BTC Teknik AnalizBTC/USD fiyat grafiğinde, mevcut notu 0,03 olan ve yükseliş trendinde olan Chaikin Para Akışı, satın alma baskısına işaret ediyor. CMF 0,05’i aşarsa boğanın duruşu daha da sağlamlaşacaktır.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin için gidecek yol çok - Fidelity yöneticisinden İddalar Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

 

Üstelik 14,30’luk stokastik RSI derecesi ve yükseliş, BTC’nin aşırı satılabileceğini gösteriyor. Bu nedenle olası bir fiyat düzeltmesi yakında daha fazla yatırımcının ilgisini çekebilir. Önemli ölçüde, bu göstergede 20’nin üzerinde bir değişim, artan satın alma coşkusunu yansıtacak ve Bitcoin’in yükselişini destekleyecektir. Kısa vadeli düşüş baskılarına rağmen Bitcoin, 27.000 dolar seviyesine ulaşmak için güçlü bir rakip olmaya devam ediyor. Önemli destek ve olumlu göstergelerle kripto para biriminin yolu umut verici görünüyor.


BTC Dominance Analiz

BTC Dominance Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Dominance hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Dominance grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

BTC Dominance Yorum

BTC Dominance yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Dominance grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Dominance yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Dominance Uzman Yorumları

BTC Dominance analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

BTC Dominance Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

BTC Dominance Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

BTC Dominance Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

BTC Dominance için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

BTC Dominance için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

BTC Dominance uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

BTC Dominance durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

BTC geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com