Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Bitcoin için gidecek yol çok – Fidelity yöneticisinden İddalar Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Bitcoin Yorum 2024

BTC Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda Bitcoin için 110 bin dolar tahmininde bulunan ve en büyük kripto parayı 1970 ’lerde altının içinde bulunduğu duruma benzeten Fidelity ’nin küresel makro direktörü Jurrien Timmer

, mobil telefonlar ile internet kullanım benimsenme rakamlarıyla Bitcoin fiyatı arasında bir ilişki kurarak geleceğe yönelik bir fiyat tahmininde bulundu.

Twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, internet ve mobil kullanım benimsenmelerinin, Bitcoin adres sayısına göre geriye gittiğini belirten Fidelity yöneticisi, bunun Bitcoin ’in adaptasyonunun tamamlanmadığını gösterdiğini söyledi. Timmer ’in yorumları şu şekilde:

Bitcoin genel para yerine geçecek mi? Aşağıdaki grafikte küresel cep telefonu kullanıcıları ile internet kullanıcıları rakamlarını görüyorsunuz ve BTC adres sayısına göre geriye gitmişler. Buradaki iki örnek de Bitcoin ’in (ve Ethereum ’un) daha gidecek çok yolu olduğunu gösteriyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin fiyatı yeniden 19 bin doların altını gördü Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Ancak cep telefonları ve internet kullanıcıları rakamlarındaki farklı eğimler Bitcoin ’i değerlemede zorluk çıkarıyor. Eğimin ne kadar dik olduğunu bilmeden gelecekteki büyümenin şimdiki değerini nasıl bulabilirsiniz ki?

Fiyat ve ağ boyutu arasındaki geri gidişe dayanarak, Bitcoin için bir adil değer tahmini yapabiliriz. Bunu yaparken de bu iki eğriyi kendimize rehber olarak alabiliriz. “Şimdikinden yüksek olacak” yorumu önerilebilir ancak ne kadar yüksek olacağı da önemlidir. Bu da zaman ufkuna göre değişir.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

BTC Bitcoin Yorum

BTC Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Cep telefonu benimseme eğrisine dayanarak, modelim 2024 ’ün sonunda 100 bin dolarlık bir adil değer öneriyor. Bu da 2.5 katlık ya da %58 ’lik bir yıllık bileşik büyüme oranı demek. Ancak internet kullanım benimsenmesine baktığımızda, Bitcoin sadece 58 bin dolar da olabilir. Bu da 1.5 katlık ya da %20 ’lik yıllık bileşik büyüme oranına denk gelir.

İlgini Çekebilir  Elon Musk yine yaptı yapacağını! Bir tweet attı Bitcoin 39 bin doları aştı

Sharpe oranına baktığımızda cep telefonu benimsenmesi 1.0, internet benimsenmesi ise 0.3 olur. .0 ’lık bir Sharpe Oranı, mevcut yatırım seçenekleriyle karşılaştırıldığında çekici görünüyor, ancak 0.3 ’ün çekiciliği konusunda emin değilim.

Sonuç: Bitcoin (ve Ethereum) için benimseme eğrisi hala tamamlanmamış durumda görünüyor ve önümüzdeki yıllarda daha fazla büyüme olduğunu gösteriyor.

Bununla birlikte tarih, eğrinin nasıl “yukarı ve sağ tarafa” gidebileceği konusunda yüksek derecede değişkenlik göstermektedir. Bu durum özellikle nakit akışı eksikliği göz önüne alındığında

, Bitcoin ’e değer vermeyi daha karmaşık hale getirmektedir.

Son aylarda, Bitcoin ’in benimseme eğrisinin biraz düzleşmiş olduğu görünüyor. Bu küçük bir nüans gibi görünse de, fiyat hareketinin son zamanlarda neden güç kaybettiğini bize açıklayabilir.

Tüm bunlar Bitcoin değerlemelerinin, geçmiş yıllardaki döngülere daha az bağımlı şekilde ve dinamik süreçler olacağını gösteriyor. Ayrıca, bilgili yatırımcıların risk ayarı yapılmış kazanç beklentileri de süreci belirleyen bir faktör olacak.

Bu durum, BTC ’ye yatırım için giriş noktasının, diğer tüm varlık sınıflarında olduğu gibi her zamankinden daha önemli olduğunu gösteriyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com