Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ergo Coin Yorum (ERG) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Ergo Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ergo Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ergo Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ergo Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ergo Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ergo Coin Yorum 2024

Ergo Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ergo Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Boğa Ergo (ERG) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $4.99 ve $9.43 2030’a kadar.
Piyasa analistleri, ERG’nin ulaşabileceğine inanıyor $3.88 2025’e kadar.
Bearish Ergo 2024 için piyasa fiyatı tahmini $0.887895.

Ergo (ERG) Giriş
Ergo (ERG), DeFi (merkezi olmayan finans) işlevlerine sahip bir blok zinciridir. En iyi performans gösteren kripto projelerinden ikisi olan Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC)’nin en iyi özelliklerinin benzersiz bir karışımına sahiptir. Ergo, DeFi yetenekleri için Ethereum’dan akıllı sözleşmeler ödünç alır ve ağını güvence altına almak için Bitcoin’e benzer bir PoW konsensüsü kullanır.
Ergo’nun madencilik protokolüne, Bitcoin tarafından kullanılan madencilik protokolünün değiştirilmiş bir versiyonu olan “Autolykos” denir. Bu protokol, ASIC madencilerine ve büyük maden havuzlarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve bu da onu yüksek enerji verimliliği sağlar. Ergo ayrıca, Bitcoin tarafından kullanılan PoW protokolünün olumsuz çevresel etkisi ile daha da mücadele eden her düğüm için madencilik boyutunu sınırlar.
ERGO Simgesi
Ergo ayrıca geliştiricilere, diğerleri arasında SigmaUSD ve Ergo Auction House tarafından kullanılan programlanabilir blok zincirleri üzerinde DApp’ler (merkezi olmayan uygulamalar) oluşturma yetkisi verir. Ergo, işlem veya gaz ücreti gerektirmediğinden, Ethereum gibi diğer programlanabilir blok zincirlerine kıyasla benzersiz bir bakış açısına sahiptir.
Ayrıca ortalama fiyat, minimum fiyat değeri, maksimum fiyat, mevcut fiyat, maksimum değer ve herhangi bir Ergo’nun fiyat ve fiyat artışına bakacağız.
Bu sistemin önemli avantajı, geliştiricilerin kesin fiyatları bilmelerine ve Ergo platformunda DApp’ler oluşturmak isteyip istemediklerine karar vermelerine olanak tanıyan öngörülebilir geliştirme maliyetleridir. Ergo blok zincirindeki bir başka varyasyon, Ergo’nun betik dili olan “Ergoscript”tir. Geliştiricilere daha fazla esneklik ve işlevsellik sağlamanın yanı sıra, dil, kullanıcıların düşük maliyetlerle verimli bir şekilde komut dosyaları oluşturmasına olanak tanır. Ergo ekibi programı daha güvenli ve verimli hale getirmek için sürekli çalışırken, Ergo ağı zamanla DeFi uygulamalarına daha uygun hale geliyor.
ERGO blok zincirinin yerel simgesi ERG’dir. Platformun, kullanıcıların ikincil bir piyasada jeton satın alması veya madenciliği yapması gereken bir PoW (Kelime Kanıtı) modeli vardır. ERG jetonları, toplam yaklaşık 97 milyon arz ile blok ödülleri aracılığıyla dağıtılır.

İlgini Çekebilir  El Salvador Devlet Başkanı Bukele, Bitcoin yasalaşırsa ülkesinin dünyanın para merkezi olacağını öne sürdü

ERG Ergo (ERG) Genel Bakış

? Kripto para birimi
dolayısıyla
? İşaret Sembolü
ERG
? Derece
293
? Piyasa Değeri
$65,080,984
? Fiyat
$1.11
? İşlem Hacmi
$270,578
? Fiyat Değişimi (24s)
-1.40%
? Mevcut Arz
58,638,426


Ergo Coin Analiz

Ergo Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Ergo Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ergo Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Ergo Coin Yorum

Ergo Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ergo Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ergo Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ergo Coin Uzman Yorumları

Ergo Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ergo (ERG) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ergo (ERG) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ergo (ERG) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ergo (ERG) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ergo (ERG) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ergo (ERG) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ergo (ERG) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ergo (ERG) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com