Çarşamba, Mayıs 15, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Bonfida Coin Yorum (FIDA) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Bonfida Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bonfida Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bonfida Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bonfida Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bonfida Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bonfida Coin Yorum 2024

Bonfida Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bonfida Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

FIDA Bonfida (FIDA) Genel Bakış

? Kripto para birimi
bonfida
? İşaret Sembolü
FIDA
? Derece
876
? Piyasa Değeri
$6,530,800
? Fiyat
$0.146005
? İşlem Hacmi
$3,217,202
? Fiyat Değişimi (24s)
-8.06%
? Mevcut Arz
44,729,964

Boğa Bonfida (FIDA) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $0.657023 ve $1.24 2030’a kadar.
Piyasa analistleri FIDA’nın ulaşabileceğine inanıyor $0.511018 2025’e kadar.
2024 için Ayı Bonfida piyasa fiyatı tahmini $0.116804.

 

Bonfida (FIDA) Tanıtımı
Bu yazıda en son Bonfida (FIDA) fiyat tahminini inceleyeceğiz, böylece dışarıda kalmayacaksınız. FIDA’nın yerel Blockchain zorluklarının çoğunu ele almada diğer para birimlerinden nasıl farklı olduğu ve önümüzdeki 10 yıl için bugüne kadarki Bonfida fiyat tahminleri de dahil olmak üzere her şeyi tartışacağız.
Ancak FIDA fiyat tahminine girmeden ve sebepsiz yere canınızı sıkabilecek verilerden bahsetmeden önce, Bonfida’nın piyasadaki tarihinden ve kısa bir incelemesinden bahsedelim. Bonfida, Blockchain’in zorluklarının üstesinden gelmesini sağlıyor. Bonfida (FIDA) iyi bir yatırım mı? ele almaya çalışacağımız yaygın olarak sorulan sorunlardan biridir. Beş ila on yıl içinde Bonfida ne kadar değerlenecek
Bonfida (FIDA) nedir?
Ön, arka uç ve blok zinciri geliştirme konusunda uzmanlığa sahip bir grup kripto para birimi endüstrisi profesyoneli olan Bonfida Vakfı, projeyi oluşturdu. Ek olarak, bir topluluk duygusunu teşvik etme ve birinci sınıf müşteri hizmeti sunma konusunda yetenekli olan ekip. Ekip, kripto alanındaki bilgilerinin yanı sıra analitik ve mühendislik alanında oldukça deneyimli.
Bonfida, DEX’lerin bazı tanınmış merkezi borsalar kadar güvenilir ve güçlü olmasını mümkün kıldığı için, vakfın ana ürünü haftalık talep artışına tanık oldu.
Solana blok zinciri, açık kaynaklı Serum ticaret protokolüne dayanan velayetsiz, merkezi olmayan bir borsa olan Bonfida’ya güç veriyor. Serum, Solana ve Serum DEX’te aktif olarak işlem yapan genişleyen kullanıcı popülasyonunu birbirine bağlayan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunar.
Ek olarak platform, Serum’un zincir üzerinde gerçekleşen her işlemi kaydeden ve borsanın CoinMarketCap ve Coingecko’nun artık kendi hizmetlerini sağlamak için kullandığı verileri vermesini sağlayan bir arka uç yapısına sahiptir.
Serum GUI’nin birincil ürünü olarak hizmet veren Bonfida ile şirket, Ethereum ve DeFi ekosistemlerindeki büyük katılımcıların yeteneklerini taklit etmeyi umuyor.
Kullanıcıların zincir üzerinde pahalı koleksiyon satın almalarını sağlayan bir NFT e-ticaret platformu olan Solible, Bonfida tarafından da oluşturuldu.
Daha önce de belirtildiği gibi, bitcoin sektöründeki en iyi piyasa yapıcılardan bazıları şu anda Bonfida API’sini kullanıyor.

İlgini Çekebilir  BCN Coin Yorum Bytecoin Analiz ve Bcn Coin Fiyat Tahmini 2024 2026 2031

Bonfida Coin Analiz

Bonfida Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bonfida Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bonfida Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bonfida Coin Yorum

Bonfida Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bonfida Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bonfida Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bonfida Coin Uzman Yorumları

Bonfida Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

fida-yorum-grafik
fida-yorum-grafik

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bonfida (FIDA) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bonfida (FIDA) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bonfida (FIDA) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bonfida (FIDA) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bonfida (FIDA) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bonfida (FIDA) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bonfida (FIDA) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bonfida (FIDA) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com