Perşembe, Mayıs 16, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Immutable X Coin Yorum (IMX) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Immutable X ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Immutable X yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Immutable X forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Immutable X grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Immutable X fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Immutable X Yorum 2024

Immutable X Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Immutable X yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

IMX Immutable X (IMX) Genel Bakış

? Kripto para birimi
değişmez X
? İşaret Sembolü
IMX
? Derece
54
? Piyasa Değeri
$627,691,972
? Fiyat
$0.558748
? İşlem Hacmi
$12,679,117
? Fiyat Değişimi (24s)
-2.96%
? Mevcut Arz
1,123,390,887

Boğa Immutable X (IMX) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $2.51 ve $4.75 2030’a kadar.
Piyasa analistleri IMX’in ulaşabileceğine inanıyor $1.96 2025’e kadar.
2024 için Değişmez X piyasa fiyatı tahmini $0.446998.

 

Immutable X (IMX) Tanıtımı
Kripto para birimleri dünya pazarını doyuruyor. Her tüccar, ekonomiye hakim olmak ve uzun vadeli maksimum fiyat noktasına ulaşmak için teknikler yaratıyor. Dijital paralara yatırım yapmak, girişimciler için iyi bir sermaye getirisi sağlar.
Immutable X’in maksimum arzı, ortalama değeri, minimum fiyat değeri, maksimum fiyat seviyesi, ortalama ticaret fiyatı ve mevcut ve potansiyel değer gibi kripto para birimi değerlerini analiz etmek, bilgi grafiklerini kullanırken basittir. Yatırım yapmadan önce, piyasa değeri, ortalama tahmini fiyat, fiyat tahmini SSS’leri vb. hakkında bilgi sahibi olunmalıdır.
Standart bir teknik ve temel analiz çerçevesi, Immutable X fiyat tahminini belirler. Yatay yükseliş ve düşüş seviyelerini belirlemek için bir dijital tahmin sisteminden geçmiş verileri kullanın ve uyumluluğu göstermek için göstergeler uygulayın.
Değişmez X (IMX) Nedir?
Immutable X kripto para birimi, endüstriyi geliştirmek için ticaret ve madencilik ağının ilerlemesine izin verir.
Immutable X, gerçek bir dijital dünya yaratma misyonuyla dünya çapında lider NFT ekonomisidir. Immutable X NFT teknolojisini kullanarak sanal ortamda bireylerin ve sosyal grupların üretebilecekleri ve değiş tokuş edebilecekleri fırsatları genişletmek istiyor.
Bu açık, merkezi olmayan ortam sayesinde kullanıcılar, Fungible Token’ları (NFT’ler) yakıt maliyeti olmadan ve hesaplarının veya varlıklarının güvenliğini tehlikeye atmadan takas edebilirler. Gelişmiş ölçeklenebilirlik, Immutable X’in bir başka avantajıdır. Katılımcılar ayrıca karbon nötr NFT’ler de üretebilir. Girişim, birinci sınıf bir müşteri ve programcı ortamı oluşturmayı amaçlamaktadır.
Sistemin protokol kararlılığı yeteneği, altyapı üzerinde NFT platformlarının geliştirilmesini sağlayarak üçüncü taraf topluluğunun ve Immutable X’in küresel pazarının çakışmasına olanak tanır. Proje, bağımsız profesyoneller ve NFT üreticileri için eşiği düşürmeyi amaçlıyor.
IMX ile yapabilecekleriniz
İşlem ücretleri
IMX’te her Immutable X sözleşmesi, protokol maliyetlerinin ödenmesini içerir. Immutable, halka açık pazarlarda IMX alarak (kusursuz bir kullanıcı deneyimi sürdürerek) halihazırda IMX’e sahip değilseniz ücreti değiştirecektir.

İlgini Çekebilir  ChainLink’in En İyi 100 Balinası LINK Çevrimdışı Biriktirmeye Devam Ediyor

Immutable X Analiz

Immutable X Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Immutable X hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Immutable X grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Immutable X Yorum

Immutable X yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Immutable X grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Immutable X yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Immutable X Uzman Yorumları

Immutable X analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Immutable X Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Immutable X Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Immutable X Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Immutable X için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Immutable X için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Immutable X uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Immutable X durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Immutable X geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com