Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Zilliqa Coin Yorum (ZIL) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Zilliqa Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Zilliqa Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Zilliqa Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Zilliqa Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Zilliqa Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Zilliqa Coin Yorum 2024

Zilliqa Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Zilliqa Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ZIL Zilliqa (ZIL) Genel Bakış

? Kripto para birimi
Zillika
? İşaret Sembolü
ZIL
? Derece
105
? Piyasa Değeri
$267,792,316
? Fiyat
$0.016877
? İşlem Hacmi
$10,099,628
? Fiyat Değişimi (24s)
1.12%
? Mevcut Arz
15,867,699,447

Boğa Zilliqa (ZIL) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $0.075945 ve $0.143451 2030’a kadar.
Piyasa analistleri ZIL’in ulaşabileceğine inanıyor $0.059068 2025’e kadar.
2024 için Ayı Zilliqa piyasa fiyatı tahmini $0.013501.

Zilliqa (ZIL) Giriş
Son zamanlarda, Zilliqa, yepyeni bir metaverse projesi olan Metapolis’in ilk çıkışını ortaya çıkardığında kripto para birimi topluluğunu sarstı. Bu yeni platformun piyasaya sürülmesi, Zilliqa’yı piyasa değerlemesiyle ilk 50 kripto para birimine itebilir ve önde gelen kripto para girişimlerinden biri olarak konumunu güçlendirebilir.
Doğal olarak, birçok yatırımcı artık projenin yerel kamu hizmeti madeni parası olan ZIL’e odaklanıyor. Gelecekte fiyatlarına ne olacak? Uzun vadede akıllıca bir yatırım mı? Zilliqa fiyat tahminimizde bununla ilgili daha fazlasını keşfedin.
Bu Zilliqa tahmininin amacı yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir dijital varlığa yatırım yapmadan önce lütfen kendi araştırmanızı yapın.
Zilliqa (ZIL) Nedir?
Singapur, blockchain ağı Zilliqa’ya ev sahipliği yapıyor. Kendi blok zincirini oluşturmadan önce Ethereum’u kullandı. Web sitelerine göre, dünya çapındaki birçok işletme ve toplulukta dijital altyapıyı teşvik etmeyi ve değiştirmeyi amaçlıyorlar. “Silikon pürüzsüz, hızlı ve uygun maliyetli” blok zincirlerini kullanarak bunu başarmak istiyorlar.
Blok zincirinin ölçeklenebilirliğini artırmayı vaat eden bir yöntem olan Sharding, Zilliqa’nın temel özelliklerinden biridir. Ayrıca Scilla programlama dilini ve pratik Bizans hata toleransını (pBFT) kullanır. Ek olarak, gZIL adı verilen kendi yönetim belirtecine ve velayetsiz stake etme özelliğine sahiptir.
Zilliqa (ZIL) Temel Analizi
ZIL, onu değerli bir yardımcı program belirteci yapan önemli bir doğal değere sahiptir. Güç verdiği projeye bakalım ve oradan değerlendirelim.
Zilliqa adlı bir blok zinciri platformu, merkezi olmayan uygulamalardan (dApps) oluşan bir ekosistem oluşturmaya çalışıyor. Bu çabada Ethereum, Tron ve EOS gibi ağlarla yüzleşir. Zilliqa, rakiplerine karşı avantaj elde etmek için çekirdek altyapısını birçok blok zincirine bölen ve işlemleri önemli ölçüde hızlandıran parçalama uyguladı. Bu blok zincirlerin hepsi birbirine bağlıdır.
Zilliqa ağının yerel belirteci ZIL, işlemleri yürütmek, akıllı sözleşmeleri yürütmek ve tüm ağ kullanıcılarını ödüllendirmek ve motive etmek için kullanılır. Bu nedenle, ZIL belirteci, Zilliqa projeleri çalıştığı sürece her zaman gerçek bir değere sahip olacaktır.

İlgini Çekebilir  Chainlink (LINK) Ripple'dan Sonra SEC ile Yüzleşecek - Zeus Capital

Zilliqa Coin Analiz

Zilliqa Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Zilliqa Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Zilliqa Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Zilliqa Coin Yorum

Zilliqa Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Zilliqa Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Zilliqa Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Zilliqa Coin Uzman Yorumları

Zilliqa Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Zilliqa Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Zilliqa Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Zilliqa Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Zilliqa için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Zilliqa için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Zilliqa uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Zilliqa durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Zilliqa geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com