Perşembe, Mayıs 2, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

BitcoinEteryum

Eteryum Futures ETF’leri Eşzamanlı Onay Alacak, İddiaları Bildirecek – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Eteryum Futures ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Eteryum Futures yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Eteryum Futures forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Eteryum Futures grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Eteryum Futures fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Eteryum Futures Yorum 2024

Eteryum Futures Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Eteryum Futures yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Ether (ETH) vadeli işlem borsa yatırım fonları (ETF’ler) başvuruları aynı anda onaylanabilir.
Bir WSJ raporu, SEC’de 16 kadar ETH vadeli işlem başvurusunun beklemede olduğunu iddia ediyor.
SEC, herhangi bir firmadan başvurusunu geri çekmesini istememiştir ki bu olumlu bir göstergedir.
Bu haftanın başlarında Valkyrie, bir ETH vadeli işlem ETF’si için başvuruda bulundu ve onay bekliyor.
Kripto ile ilgili borsa yatırım fonları (ETF’ler) için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan başvuruların sayısında sürekli bir artış oldu ve düzenleyici henüz bunlar üzerinde çalışmadı. Düzenleyiciye Ether (ETH) veya Bitcoin-Ether ETF’leri için en az 16 başvuru yapıldı ve hepsinin aynı anda onaylanması bekleniyor.
göre bildiri Wall Street Journal’dan (WSJ), Temmuz ayından bu yana SEC, vadeli işlemler Bitcoin (BTC) ve Ether stratejilerini birleştiren birkaç yatırım yönetimi firmasından gelen başvurularla dolup taşıyor. İlginç bir şekilde, menkul kıymetler düzenleyicisi henüz bir firmaya başvurularını geri çekmesi ve geri çekmesi emrini vermedi, bu da başvuranlar için olumlu bir görünüm taşıyor.
ETH, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimidir ve Vitalik Buterin ve diğerleri tarafından ortaklaşa kurulan Ethereum blok zincirinin yerel simgesidir. Jetonun şu anki piyasa değeri $200 milyar ve piyasa hakimiyeti 19%.
Düzenleyici, firmalardan 2021’de gerçekleşen başvurularını geri çekmelerini istemediğinden, SEC’in fonun lansmanını ilk haftalarda engellemeyeceği açıktır. Burada bir kripto vadeli işlem ETF’sinin bir dijital varlığın fiyat hareketini doğrudan takip etmediğini ve sahiplerine varlığa ikinci el bir maruz kalma sağladığını belirtmek önemlidir.
İlginç bir şekilde, BitcoinWisdom tarafından daha önce bildirildiği üzere, bu haftanın başlarında finansal hizmetler firması Valkyrie, SEC ile bir Ether vadeli işlem ETF’si için başvurdu ve onay bekliyor.
Dosyalamaya göre, finansal hizmetler firması bir dizi ETH vadeli işlem sözleşmesi satın alacak ve doğrudan Ether’e (ETH) yatırım yapmayacak. Valkyrie ayrıca, “Ether, belirli işlemlerde özel kullanımına bağlı olarak bir para birimi veya dijital emtia olarak kabul edilebilir. Eter, bir takas aracı veya hesap birimi olarak kullanılabilir.”

İlgini Çekebilir  Babacan'dan kripto para uyarısı

Parth Dubey
DeFi, NFT, metaverse vb. alanlarda 3 yıldan fazla deneyime sahip bir kripto gazetecisi. Parth, kripto ve finans dünyasındaki büyük medya kuruluşlarıyla çalıştı ve yıllar içinde ayı ve boğa piyasalarından sağ çıktıktan sonra kripto kültüründe deneyim ve uzmanlık kazandı.

 


Eteryum Futures Analiz

Eteryum Futures Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Eteryum Futures hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Eteryum Futures grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Eteryum Futures Yorum

Eteryum Futures yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Eteryum Futures grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Eteryum Futures yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Eteryum Futures Uzman Yorumları

Eteryum Futures analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Eteryum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Eteryum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Eteryum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Eteryum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Eteryum için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Eteryum uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Eteryum durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Eteryum geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com