Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

SEC’ye spot Bitcoin ETF mektubu: Artık onaylama zamanı geldi

Bitcoin spot ETF’leri konusunda SEC’ye yapılan baskılar her geçen artıyor. Son olarak Anthony Scaramucci’nin yatırım şirketi SkyBridge Capital’dan da kuruma resmi bir ETF mektubu yazıldı.

Mektupta, spot Bitcoin ETF’leri konusunda SEC’nin manipülasyon korkusu ve çekincelerine artık gerek kalmadığı ve Coinbase borsasıyla yapılan fiyat takip anlaşmasının bunların giderilmesi için yeterli olduğu kaydedildi.

Firmanın yazısında ayrıca, Grayscale şirketinin SEC’ye yazdığı ve son değişikliklerin kabul edilmesi durumunda ilk adımı atanın haksız şekilde avantaj elde edeceğine yönelik mektupla da aynı fikirde olunmadığı belirtildi. Yani SkyBridge, Grayscale’in istediği gibi bir ortak kabul tarihi olmaması gerektiğini ifade etti. Mektupta tüm bunlara ek olarak onayın ciddi anlamda gecikmiş olduğu yorumu da yapıldı.

“Samimiyetleri ortada…”

Bloomberg’in ETF analistlerinden olan Eric Balchunas ise bu konuya kayıtsız kalmadı. Balchunas Twitter hesabından mektupla ilgili yazdığı yorumunda şu ifadeleri kullandı:

“SkyBridge şirketinin buradaki samimiyetini sorgulamam çünkü yarışta değiller. Bir ETF başvuruları yok. Geçmişte başvuru yapmışlardı ama bu kez yok. Neden, bilmiyorum. Ama söylediklerine katılıyorum”

Yayınlandı:

Son Güncelleme:

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com