Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

ICP Coin Yorum – İnternet Bilgisayarı (ICP) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030

İnternet Bilgisayarına (ICP) Genel Bakış

? Kripto para birimi İnternet Bilgisayarı
? İşaret Sembolü ICP
? Derece 32
? Piyasa Değeri $1,788,142,670
? Fiyat $4.06
? İşlem Hacmi $14,572,748
? Fiyat Değişimi (24s) 0.08%
? Mevcut Arz 440,960,388
  • Boğa İnternet Bilgisayarı (ICP) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $18.25 ve $34.47 2030’a kadar.
  • Piyasa analistleri ICP’nin ulaşabileceğine inanıyor $14.19 2025’e kadar.
  • 2024 için Ayı İnternet Bilgisayar piyasa fiyatı tahmini $3.24.

İnternet Bilgisayarı (ICP) Giriş

Kripto para birimleri, bazı kullanıcılar için bir kayıp durumu paradigması olurken, büyük bir başarı elde etti. Sonuç olarak, tüccarlar ve yatırımcılar her zaman en küçük ayrıntısına kadar fiyat tahminleri ararlar ve bu sık sorulan soruların cevaplarını bilmek isterler.

Bir İnternet Bilgisayarı (ICP) iyi bir satın alma mı? 2025’te İnternet Bilgisayarının değeri ne olacak? 10 yıl sonra İnternet Bilgisayarının değeri ne olacak? Uzun ve kısa vadede herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmak kapsamlı bir şekilde tartışılacaktır.

İlgini Çekebilir  IMARO Coin Yorum IMARO Coin Analiz ve IMARO Meme Coin Coin Fiyat Tahmini 2024 2026 2031 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

İnternet Bilgisayarı, hızlı işlem hızı, artan ölçeklendirme ve düşük bilgi işlem maliyetleri nedeniyle piyasaya sürüldükten hemen sonra popülerlik kazandı. Sonuç olarak, ICP, kullanıcıların buluttaki diğer blok zincirlerin aksine, merkezi olmayan bir ağ üzerinde çalışmasına izin verir.

Bu kripto para birimi kılavuzu, İnternet Bilgisayarı ve özellikleri hakkında ihtiyacınız olan her şeyi ortaya çıkaracaktır. Bununla birlikte, öncelikli odak noktamız, 2022’den 2030’a kadar ICP fiyat tahmini olmaya devam edecek.

'); function counter_image_gallery(){ var counter_image_id=document.getElementById("counter-images-time"); var counter_image_time=120; var counter_image_interval=setInterval(function() { counter_image_time--; counter_image_id.innerHTML=counter_image_time; if(counter_image_time===0) { document.getElementById("counter-images-wrapper-id").style.display="none"; clearInterval(counter_image_interval); } }, 1000); } window.onload = counter_image_gallery;

İnternet Bilgisayarı Nedir?

Merkezi olmayan bir blok zinciri ağı olan İnternet Bilgisayarı (ICP), sınırsız internet hızı ve dApp’ler (akıllı sözleşmeler) için büyük destek sunar. DFINITY Vakfı, İnterneti birinci sınıf bir bilgi işlem platformuna dönüştürmek için ICP’yi kurdu. Internet Computer, geliştiricilerin dApp’ler oluşturmasını sağlayan akıllı sözleşmeler oluşturan harika bir ekibe sahiptir. Ayrıca, İnternet Bilgisayarı, belirli bir kontrol sistemi aracılığıyla sonsuz ölçeklenebilirlik ve yüksek düzeyde güvenlik sağlar.

ICP, mükemmel işlevselliğe sahip blok zincirinin halka açık olması nedeniyle diğer ağlardan farklıdır. ICP, dünya çapındaki kullanıcıları için hesaplama maliyetlerini azalttı ve web hızını artırdı. Sonuç olarak, işlemler bir saniyeden daha kısa sürede ve düşük bir fiyatla tamamlanır. Geleneksel merkezi İnternet’te, ICP ademi merkeziyetçiliği getirdi. Geliştiriciler ve sıradan internet kullanıcıları, İnternet bilgisayar platformunda hesaplama gücüne sahiptir. Zincir Anahtar Teknolojisi bunu sağlar.

Zincir anahtar teknolojisi, ICP’ye güç sağlar ve blok zinciri ölçeklendirmesini uygulamak için alt ağlardan yeni düğümler eklemesine izin verir. Ayrıca hatalı düğümleri değiştirir ve hataları düzeltmek için protokolü günceller. ICP platformunda ölçeklenebilirlik yöntemi, doğrulanmış işlemlere izin verir. Örneğin, İnternette tek bir ortak anahtar kullanmak, işlem sürecini basitleştirdi.

İnternet bilgisayarı, yüksek işlem hızları, artan ölçeklendirme ve daha düşük bilgi işlem maliyetleri nedeniyle hızla popülerlik kazandı. Sonuç olarak, ICP, diğer bulut tabanlı blok zincirlerinden farklı olarak, kullanıcıların merkezi olmayan bir ağ üzerinde çalışmasına izin verir.

İnternet Bilgisayar Ekosistemi

İnternet bilgisayar ekosistemi çok geniştir ve birkaç kategoriye ayrılmıştır: Cüzdan, Altyapı, NFT, Kimlik Doğrulama, Araçlar, Dapp, Oyunlar, İş, ETH, Metaverse ve diğerleri. Bu kategoriler altında İnternet Bilgisayar Ekosisteminde 75 özellikli proje bulunmaktadır.

İnternet Bilgisayarını farklı kılan temel ekosistem teknolojileri ve projeleri aşağıdadır.

Zincir anahtarı Kriptografisi – Zincir-anahtar şifrelemesi, İnternet Bilgisayarının milyonlarca düğüme ölçeklenmesine izin veren süreçtir.

İnternet Bilgisayarının PC’ler, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları ve akıllı saatler dahil tüm cihazların tek bir ortak anahtar kullanarak orijinalliğini doğrulamasını sağlayan bir hizmet sunmasını sağlamıştır.

motoko; bir Programlama Dili – Motoko, merkezi olmayan uygulamalar veya akıllı sözleşmeler oluşturmak için açık kaynaklı bir programlama dilidir. İnternet Bilgisayarının programlama modelini destekler ve blok zincirinin benzersiz özelliklerinden faydalanmasını sağlar.

Motoko, güçlü bir şekilde yazılmıştır, aktör tabanlıdır ve eşzamansız mesaj geçişi için destek içerir. Rasgele ve sabit hassasiyetli aritmetiği otomatik bellek yönetimi, jenerikler, tür çıkarımı ve kalıp eşleştirme ile birleştirerek üretkenlik ve güvenlik sağlar.

Etkileşimli Olmayan Dağıtılmış Anahtar Oluşturma (NIDKG) – Saha elemanlarının bir Shamir gizli paylaşımını oluşturan bir bayi ile gizli bir paylaşım şemasıdır. Bu bayiler, İnternet Bilgisayar Platformu üzerindeki doğrulanmış payları çeşitli alıcılara dağıtır.

Ağ Sinir Sistemi (NNS) – Bu sistem, hangi düğümlerin hangi alt ağa ait olduğu hakkındaki bilgileri depolayarak ve güncelleyerek İnternet Bilgisayarını yönetir.

AstroX – Bu blockchain geliştirme ekibi, Web3.0 ekosistemi için araçlar oluşturmaya kendini adamıştır. Astro’nun Dart ajanı, İnternet Bilgisayarında blok zinciri mobil uygulamalarının geliştirilmesini kolaylaştırır.

ICNadlandırma – Bir test ağı olan ICNaming, İnternet Bilgisayarı ekosisteminin İnternet Bilgisayar Adı Hizmeti alan adlarını kaydetmesine olanak tanır. Kullanıcıların merkezi olmayan bir ad hizmetine sahip olmalarını sağlar.

 


ICP Coin Analiz

ICP Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ICP Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ICP Coin grafik style="color: #ff0000;"> çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ICP Coin Yorum

ICP Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ICP Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ICP Coin yorumstyle="color: #ff0000;"> yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ICP Coin Uzman Yorumları

ICP Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ICP Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ICP Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

ICP Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

ICP Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

ICP Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

ICP Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

ICP Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

ICP Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com