Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin – Dijital ruble yasası onaylandı Bitcoin Yorum – Bitcoin Analiz

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Rusya’da parlamentonun alt kanadı olan Devlet Duması’nın Mali Politikalar Komisyonu Başkanı Anatoly Aksakov başkanlığındaki bir grup milletvekili tarafından meclise sunulan dijital rublenin piyasalara sunulması gayri nakdi ödemelerde kullanılmasına ilişkin temel yasanın kabul edildiği ifade edildi.

Duma açıklamasında, “Kanun, dijital ruble platformu, dijital ruble platformu kuralları, dijital ruble platformu katılımcıları ve dijital cüzdan terimlerini tanımlamakta, ulusal ödeme sistemine entegrasyonunun önünü açmaktadır. Aynı zamanda Dijital ruble platformunun işleyişi, hesap açma, işleme ve kapatma prosedürü ile birlikte dijital ruble platformuna erişim için gereksinimleri belirlemektedir” denildi.

Gazetemru’da yeralan habere göre, onaylanan yasada “Yabancı para birimi” kavramı da açıklığa kavuşturulurken, mevzuatın yabancı merkez bankaları tarafından çıkarılan ulusal dijital para birimini de içereceği, borçlunun dijital hesabına kaydedilen dijital ruble tahsilatının muhasebeleştirilmesi de mümkün olabilecek.

Dijital ruble tahsilatlarının borçlunun bankalardaki veya diğer kredi kuruluşlarındaki hesap ve mevduatlardaki ruble, döviz ve değerli metal cinsinden fonlarının yokluğunda veya yetersizliğinde tahsis edilebileceği, borçlunun iflası durumunda da dijital rublenin iflas masasının bir parçası olacağı vurgulandı.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin Yorum 2024, Bitcoin Fiyat, Bitcoin Grafik, Bitcoin Ne Kadar?

Dijital ruble platformunun yetkili operatörü Merkez Bankası olacak

Belgeye göre, Rusya Merkez Bankası’na dijital ruble platformunun işletmecisi statüsünün yanı sıra böyle bir ruble platformunun işleyişini organize etme ve sağlama işlevleri atanacak. Ayrıca, Merkez Bankası’nın dijital ruble güvenliği ve dijital ruble ile yapılan işlemlere ilişkin bilgilerin doğru muhasebeleştirilmesi sorumluluğu olacak.

Bu bağlamda Merkez Bankası Yönetim Kurulu’nun işlevleri genişletilirken, platform çerçevesinde sağlanan hizmetler için tarifelerin belirlenmesi, dijital ruble ile izin verilen işlemlerin listesi gibi detaylar düzenleyici tarafından organize edilecek.

Ruslar dijital rubleye hazır mı?

 

Rusya’dan dijital ruble adımı

 

Rusya’dan dijital ruble hamlesi

 

Rusya’nın dijital ruble hamlesi ertelendi

 

Dijital ruble testleri başlıyor

 



Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Bitcoin fiyatı yeniden 19 bin doların altını gördü Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com