Cuma, Mayıs 3, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin – Karşıyaka’da kripto para şoku: Futbolcular ve çalışanlar şaşkın! Bitcoin Yorum – Bitcoin Analiz

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Özel bir kripto para borsasıyla anlaşarak kulübün ikinci kripto parasını hayata geçiren Karşıyaka’da coinin işlem görme tarihi uzadı, alacaklarını bu ürünle tahsil eden futbolcular şaşkınlık yaşadı. İzmir’de 2.5 yıl önce bir kripto para borsası aracılığıyla KSK Fan Token adında kripto para çıkarıp bu alanda öncü kulüp olan Karşıyaka, farklı bir borsayla anlaşarak geçen mayıs ayında yeni projesini duyurdu. Projeden 35 milyon Dolar gibi dev bir kaynak hayal eden yeşil-kırmızılı yönetim, futbolculara ve kulüp personeline alacaklarını, hatta EYT kapsamında emekli olan çalışanlara kıdem tazminatlarını bu kripto parayla ödedi.

Yönetimle anlaşmaları gereği alacaklarını haziran ayında ellerindeki kripto paraların yüzde 25’ini, ağustos ayında yüzde 35’ini, ekimde de kalan yüzde 40’ını satarak nakite çevirecek futbolcular bayramda şok yaşadı. Kripto paraları Dolar endeksli alan ve aradan geçen süreçte kurdaki artış nedeniyle yüzde 25 civarında kar ettiklerine sevinen futbolcular ve kulüp çalışanları, geçen hafta coinleri nakite çevirmek için özel borsanın mobil uygulamasını açtıklarında hesaplarında hiç coin olmadığını gördü.

İlgini Çekebilir  Eteryum Yorum - Ethereum ne kadar, kaç TL oldu? ETH Yorum 2024 Coin Grafik

TATİL SONRASINA KALDI

İlk etapta 26 Haziran’da satışa açılacağı açıklanan, ardından tarihi 28 Haziran’a çekilen kripto paralarla işlem yapamayan futbolcular apar topar yönetime ulaşırken, sorunun tarihin bayram tatiline denk gelmesinden yaşandığı, önümüzdeki günlerde işlemlerin başlayacağı bildirildi. Futbolcular gibi aldıkları kripto paraları işleme açılmayan birçok kişi de sosyal medyada şikayetlerini bildirdi.

METİN RESMEN ELAZIĞ’DA

Karşıyaka’nın iç transferde masaya oturup anlaşma sağlayamadıktan sonra yollarını ayırdığı stoper Metin Peker, takımın eski teknik direktörlerinden Selahaddin Dinçel’in çalıştırdığı Elazığspor’a transfer oldu. Altyapısından çıktığı yeşil-kırmızılılarda 12 yıldır forma giyerek takımın en eski ismi olan Metin, resmen yuvadan uçtu.

ABD’de 2 kripto şirketine büyük darbe

 

Rusların kripto para talebinde ‘Wagner krizi’ etkisi

 

İsrail milyonlarca dolarlık kripto paraya el koydu

 

IMF’den kripto açıklaması

 



Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Alchemy Pay (ACH Coin) nedir? Nereden Alınır? Geleceği ve projesi ile ilgili detaylı rehber Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com