Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Japonya’nın ABD ve AB’den kripto isteği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Japonya’nın ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Japonya’nın yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Japonya’nın forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Japonya’nın grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Japonya’nın fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Japonya’nın Yorum 2024

Japonya’nın Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Japonya’nın yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Japonya Finansal Hizmetler Ajansı Strateji Geliştirme ve Yönetim Bürosu Genel Müdür Yardımcısı Mamoru Yanase, ABD ve Avrupa Birliği’ni kriptolara bankalara davrandıkları gibi davranma çağrısı yaptı.

Yanase, “Kripto sektörü bankacılık sektörü gibi büyüdü. Eğer etkin bir düzenleme, denetim uygulamak istiyorsanız, kriptolara da geleneksel bankalar, finansal kuruluşlarına uygulanan kuralları uygulamanız gerekli” diye konuştu.

FTX’in iflasının kripto teknolojisinin kendisinin yol açtığı bir skandal olmadığını belirten Yanase, “Bu, gevşek yönetişimin, iç kontrollerin savsaklanmasının ve, denetim, gözetim yokluğunun sonucu” dedi.

Yanase, ABD ve Avrupa’dan mevkidaşlarını kriptopara borsalarının gözetimi ve denetiminde bankalar ve aracı kurumların karşı karşıya kaldıklarına benzer kurallar uygulamaları için uyarmaya başladıklarını vurguladı.

1715491.jpg?v=1673930430Kriptoda işten çıkarma döngüsü şiddetleniyor

İlgini Çekebilir  ‘Omicron’ isimli kripto para %900 değer kazandı

 

1714969.jpg?v=1673930430Kripto suçlarında rekor: 20 milyar doları aştı

 

1714936.jpg?v=1673930430Europol’den ‘kripto para’ operasyonu! 15 kişi gözaltında

 

1592201.jpg?v=1673930471Yellen: Kripto düzenlemesi vergileri netleştirecek

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Japonya’nın Analiz

Japonya’nın Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Japonya’nın hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Japonya’nın grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Japonya’nın Yorum

Japonya’nın yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Japonya’nın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Japonya’nın yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Japonya’nın Uzman Yorumları

Japonya’nın analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com