Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FTX hacklendi, 415 milyon dolarlık kripto varlık çalındı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FTX ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FTX yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FTX forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FTX grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FTX fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FTX Yorum 2024

FTX Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FTX yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İflas halindeki kripto borsası FTX, salı günü alacaklılara verdiği bir raporda, yaklaşık 415 milyon dolarlık kripto para biriminin bilgisayar korsanlığıyla çalındığını belirtti.

FTX’in CEO’su, şirketin iflas başvurusunda bulunmasından bu yana uluslararası borsasından yaklaşık 323 milyon dolar ve ABD platformundan 90 milyon dolar çalındığını söyledi.

FTX, açığın bir kısmını hacklere bağladı ve 323 milyon dolarlık kriptonun FTX’in uluslararası hesabından hacklendiğini ve 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulunduğundan beri ABD borsasından 90 milyon dolar hacklendiğini ifade etti.

Borsanın kurucusu Sam Bankman-Fried daha sonra bir blog gönderisinde şirketin raporunun bazı yönlerine itiraz etti.

Kripto odaklı hedge fonu Alameda Research’ün borçlarını ödemek için FTX müşterilerinden milyarlarca dolar çalmakla suçlanan Bankman-Fried, şiretin ABD’li müşterilerine geri ödemek için fazlasıyla yeterli paraya sahip olduğunu söyledi.

1714133.jpg?v=1674018495FTX ’in lüks harcamaları dudak uçuklattı!

İlgini Çekebilir  GRT Coin Nedir? Nereden Alınır? GRT Projesi ve Geleceği GRT Coin Yorum 2024 Coin Grafik

 

1713960.jpg?v=1674018495FTX, onlarca milyon dolarlık bağışın peşinde

 

1713127.jpg?v=1674018495FTX’in eski CEO’su dolandırıcılık suçlamalarını reddetti

 

1712261.jpg?v=1674018495Bahamalar, FTX’in milyarlarca dolarına el koydu

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FTX Analiz

FTX Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FTX hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FTX grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FTX Yorum

FTX yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FTX grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FTX yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FTX Uzman Yorumları

FTX analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com