Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin kritik eşiği aştı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto piyasasında Bitcoin önderliğinde yükseliş sürüyor. Geçtiğimiz günlerde 17 bin doları aşan Bitcoin, bugün bir başka kritik seviyeyi daha kırdı.

ABD ’de enflasyonun yavaşlayacağı ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışlarında sona yaklaşıldığına yönelik beklentiler piyasadaki risk iştahını artırdı. Bu da riskli varlıklar olarak görülen borsa ve kriptoların yükselmesine sebep oldu.

Bu gelişmelerle birlikte dün New York borsasında S&P 500 endeksi yüzde 1,28, Nasdaq endeksi yüzde 1,76 ve Dow Jones endeksi yüzde 0,80 yükseldi.

Bitcoin 18 bin doların üzerinde

Son 24 saatte yüzde 4,6 yükselen lider kripto para, aralık ortasından bu yana ilk kez 18 bin doların üzerine tırmanarak 18 bin 250 doları gördü. Son 1 haftada Bitcoin yüzde 8, Ethereum ise yüzde 11,5 değer kazandı.

Bitcoin sabah saatlerinde 18 bin 130 seviyesinde hareket ederken Ethereum da yüzde 5 değer kazanarak 1400 dolara kadar yükseldi. Ripple yüzde 4 artışla 0,373 dolar, Cardano (ADA) yüzde 3 artışla 0,324 dolar, Dogecoin yüzde 2,7 artışla 0,079 dolardan işlem gördü.

İlgini Çekebilir  LUNA Coin nedir? Nereden Alınır? Sert düşüş yaşayan LUNA ’da merak edilenler LUNA Yorum 2024 Coin Grafik

Enflasyon verisi piyasalarda belirleyici olacak

Piyasalar ayrıca bugünkü enflasyon verilerini yakından izleyecek. Bu veriler, Fed ’in enflasyonla mücadelede attığı şahin adımların etkilerinin görülmesi açısından da önem taşıyor. Kasımda yıllık enflasyon yüzde 7,1 olarak açıklanmıştı. Piyasa enflasyonun aralıkta yüzde 6,5 ’e gerilemesini bekliyor.

Enflasyonun beklentilerden sapması durumunda varlık fiyatlarında oynaklığın artacağı tahmin edilirken, gelecek dönem para politikasına ilişkin beklentilerin de bugünkü enflasyon verileriyle yeniden şekillenmesi bekleniyor.

1714664.jpg?v=16735119915 öngörüde kriptonun geleceği

 

1714428.jpg?v=1673511991Kriptoda hacim son 24 saatte yüzde 90 arttı

 

1714166.jpg?v=1673511991Kripto işlemlerinin yüzde 70 ’i sahte olabilir

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com