Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto da yeni trend “akıllı copytrading” Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Yorum 2024

Kripto Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para birimleri 2024’nin başından bu yana büyük bir kripto kışı yaşadı. CoinMarketCap verileri Bitcoin’in 12 yıllık tarihinde en kötü 6 aylık performansı gösterdiğini kaydederken, yatırımcılar ayı piyasası sırasında riskleri azaltmak için kripto vadeli işlemlerine yöneldi. Yeni duyurulan bir uygulama, vadeli işlemleri yeni başlayanlar ve bireysel yatırımcılar için de erişilebilir kılıyor.

Kripto para birimleri küresel ekonomik gelişmelerden ve artan enflasyondan kaynaklanan yatırımcı güveni düşüşü sebebiyle 2024’nin ilk yarısını kayıplarla tamamladı. Kripto para birimlerinin ilk örneği olan Bitcoin dahi CoinMarketCap verilerine göre yılın ilk yarısında %60’ın üzerinde değer kaybederek 12 yıllık tarihindeki en kötü 6 aylık performansını gösterdi. Bireysel yatırımcılar olumsuz piyasa koşullarında risklerden korunmak için kripto vadeli işlem ticaretine yöneldi. Dünyanın en büyük finansal türev borsası CME verilerine göre kripto vadeli işlemleri ayı piyasası döneminde rekor aktivite gördü. Olumsuz fiyat eğilimlerini sınırlamaya izin veren ve varlık fiyatlarındaki dalgalanmalardan ek tasarruf elde etmeyi öngören vadeli işlem ticareti popülerlik kazansa da spot piyasadan daha karmaşık görüldüğü ve kazanç olasılığını azalttığı için yeni başlayanlar bu işlemler konusunda çekimser davrandı.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Analiz Yorum 19 Şubat

Yeni başlayanlar, copytrading tasarruf oranı, toplam kar, takip edilen emir sayısı ve işlem gören token birimleri gibi ayrıntıları takip edebiliyor. CoinW olarak geliştirdiğimiz bu model, vadeli alım satım piyasasındaki profesyonel yatırımcılarla yolun başındakiler arasında bir köprü oluşturuyor” dedi.

“ENDÜSTRİ ÇAPINDA BİR YENİLİK”

Rakip borsalarla kıyaslandığında CoinW akıllı copytrading özelliğinin sürekli vadeli işlemlerde daha çok performans, daha güçlü risk kontrol sistemi ve daha fazla token alım satımı olanağı sunduğuna dikkat çeken Sonia Shaw, “CoinW olarak en büyük önceliğimiz ürünlerimizdeki inovatif yaklaşım ve kullanıcı deneyimiyle sektöre öncülük etmek. Vadeli işlemler için akıllı copytrading özelliği, endüstri çapında bir yeniliğe karşılık geliyor. CoinW olarak daha önce Bitcoin işlemlerinde 0 komisyon uygulayarak bu alanda dünyanın ilk platformu olmuş ve sektörde bir ilke daha imza atmıştık. 2017’den bu yana iki kez boğa ve ayı piyasası değişimi yaşayan platformumuz, yatırımcı odaklı yaklaşımıyla likiditesini korumayı başarıyor. Copytrading özelliğinin daha çok yatırımcıya ulaşması için kısa bir süreliğine 500 dolarlık zarar sübvansiyonu garantisi de sunuyoruz” diye konuştu.

TÜRKİYE PAZARINA RESMEN GİRDİ

Dünya genelinde 120 ülke ve bölgeden kripto para yatırımcısı tarafından tercih edilen ve 5 yıldır kesintisiz faaliyet gösteren CoinW, Vietnam, Hindistan ve Rusya’nın da aralarında olduğu 13 ülkedeki yerelleştirilmiş bölge ofislerine bir yenisi Türkiye’de ekledi.

Ürün ve hizmetlerimizi Türkiye’deki kripto topluluğuna ulaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Küresel pazarı sürekli takip ederek “akıllı copytrading” gibi endüstride standartları belirleyen ürün ve hizmetler geliştirmeye, Türkiye’deki kripto topluluğunun gücüyle kapsayıcı finans kavramını tüm dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz.”

İlgini Çekebilir  Kripto paralar düşüş ağırlıklı seyrediyor

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kripto Analiz

Kripto Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto Yorum

Kripto yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto Uzman Yorumları

Kripto analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com