Salı, Mayıs 7, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Binance rakip stablecoinlere desteği kesiyor! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Binance ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Binance yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Binance forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Binance grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Binance fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Binance Yorum 2024

Binance Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Binance yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Dünyanın en büyük kripto para pazarı olan Binance, bugün stablecoin desteği için kritik bir karar aldı. Piyasada nasıl bir etki yapacağını şu an için tahmin etmek güç olsa da şirketin açıklaması bunun kullanıcılar için olduğunu söylüyor. İşte detaylar…

Binance, stablecoin rakiplerine desteği kesiyor! USDC, USDP ve TUSD, BUSD’a dönüştürülecek!

Yaz aylarının başlarında kripto para piyasasında tarihi bir çöküş yaşandı. LUNA’nın pazardan silinmesinin ardından BTC’de de büyük bir düşüş gördük. Bu nedenle geçtiğimiz yılın kasım ayından beri düşüşte olan Bitcoin 2 yıl önceki seviyesine kadar geriledi.

binance-stablecoin-busd-2.jpg?resize=117

Hatta Binance geçici olarak çekim işlemlerini askıya aldı. Fakat bu da işe yaramadı ve durum iyice kötüye gitti. Tabii bir süreliğine ufak bir toparlanma evresi yaşadı. 17 bin dolardan 25 bin dolar seviyesine kadar gelmeyi başardı. Ancak son birkaç gündür kendini tekrar 20 bin barajının altına atmış durumda.

İlgini Çekebilir  Shiba Inu (SHIB) kaç dolar? 20 Haziran 2024 Shiba Inu (SHIB) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto piyasasında sert düşüş! Yatırımcılar ne yapacak?

Bugün alınan kararın ardından Binance 29 Eylül saat 06: 00 itibariyle 3 rakip stablecoin birimine desteği kesecek. Hesaplarında USDC, USDP ve TUSD olan kullanıcıların ise tüm bakiyeleri şirketin kendi istikrarlı coini BUSD’a dönüştürülecek.

Dolayısıyla Binance, 52 milyar dolarlık USDC’yi, 1 milyar dolarlık TUSD ve 945 milyon dolarlık USDP’yi, yani toplamda 54 milyar dolara yakın bir parayı BUSD’ye aktaracak. Bu sayede Tether’in stablecoin pazar hacminin yüzde 44’üne sahip olan zirvedeki USDT’si karşısında çok daha güçlü bir konuma oturacak.

Kripto para birimlerinin güncel değerleri

BTC/USDT: 19 bin 741 dolar

ETH/BUSD: 1.592 dolar

ADA/BUSD: 0.4909 dolar

SOL/BUSD: 31.85 dolar

XRP/BUSD: 0.3308 dolar

DOGE/BUSD: 0.06217 dolar

AVAX/BUSD: 16.94 dolar

SHIB/BUSD: 0.000000803 dolar

MATIC/BUSD: 0.395 dolar

DOT/BUSD: 7.31 dolar

FTT/BUSD: 26.42 dolar

LTC/BUSD: 60.11 dolar

XLM/BUSD: 0.1044 dolar

LINK/BUSD: 7.254 dolar

UNI/BUSD: 6.37 dolar

XMR/BUSD: 156.7 dolar

NEAR/BUSD: 4.162 dolar

MANA/BUSD: 0.7850 dolar

ATOM/BUSD: 12.665 dolar

VET/BUSD: 0.02417 dolar

FLOW/BUSD: 1.902 dolar

SAND/BUSD: 0.9502 dolar

THETA/BUSD: 1.169 dolar

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Binance Analiz

Binance Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Binance hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Binance grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) kaç dolar? 4 Eylül 2024 Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Binance Yorum

Binance yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Binance grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Binance yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Binance Uzman Yorumları

Binance analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com