Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Analiz Yorum 19 Şubat

CNBC yorumcusu ve dijital para yatırımı şirketi BKCM LLC’nin CEO’su Brian Kelly, Bitcoinin olması gereken değerinin yüzde 50 altında olduğuna inanıyor. Ancak, değerinin düşük olması, bunun yükselmesi için yeterince iyi bir neden olmadığını düşünüyor. Kelly, aşırı olumsuz duygular nedeniyle, Bitcoin 1.500 dolara düşse bile şaşırmayacağını belirtti.

Mevcut ayı piyasasının nerede durduğunu tahmin etmek zor olsa da, çeşitli uzmanlar bir sonraki boğa koşusunun güçlü olacağına inanıyor. Çin merkezli bir kripto madenciliği havuzu olan Poolin’in kurucu ortağı olan Zhu Fa, Bitcoin’in bir sonraki boğa safhasında 738.000 $ ‘a ulaşmasını beklediği için son derece iddialı. Bununla birlikte, bir sonraki boğa koşusunun son olabileceği konusunda da uyardı.

Astronomik fiyat hedefleri cazip görünmekle birlikte, şu anda kripto fiyatlarını ayı piyasadan çıkarmak için temel gelişmelere bakıyoruz. Japon e-ticaret şirketi Rakuten’un, 18 Mart’ta piyasaya sürülecek olan mobil uygulamasına kripto ödemelerini entegre etmesi muhtemel. Bu gerçekleşirse, kriptoyu kitlesel olarak benimsemeye yakınlaştırmak için iyi bir adım olacaktır.

Son birkaç aydır birkaç yükseliş girişimi oldu, ancak devam etmediler. Akımdaki iyileşme bir dip sinyali verir mi? Öğrenmek için grafiğe bakalım.

BTC / USD


Önceki durumlardan farklı olarak, Bitcoin’deki (BTC) sıkı direnç yukarı yönlü olarak kırıldı. Şu an, Kasım 2018 sonundan bu yana sert bir direnç gösteren aşağı yönlü trend çizgisinden çıkmaya çalışıyor. Bu direncin kırılması gücü gösterecek ve alıcıları çekecektir.

İlgini Çekebilir  Kripto paralar ile kazanç haram mı? Diyanet'e göre Bitcoin ve Kripto paralar caiz mi, helal mi, haram mı?

Yatırımcılar düşüş eğilim çizgisinin üzerinde kapanmayı (UTC zaman çerçevesi) bekleyebilir ve bütçelerinin yüzde 30’unu alabilirler. Stop, 3,200 $’ın hemen altında tutulabilir. Yükselişin devamı için bir sonraki seviye 4.255 $.

4,255 ABD dolarının üzerindeki bir kırılma, 5,273,91 ABD doları hedefine sahip çift dip modeli tamamlayacaktır. Yatırımcılar, bu kırılmayla kalan yüzde 70’lik pozisyonu ekleyebilir ve 4.255 $ ‘ın üstünde kapatabilirler.

Beklentimizin tersine, eğer ayılar 4.255 dolarlık genel direncini savunursa, BTC / USD çifti bir kaç gün daha sınırını koruyacaktır. 3.236.09 $ ‘ın altına düşmesi durumunda yükseliş görünümümüz geçersiz olacaktır.

Market data is provided by the HitBTC exchange.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com