Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Huobi Token nedir? Nereden Alınır? Huobi güvenilir mi? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Huobi Token ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Huobi Token yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Huobi Token forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Huobi Token grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Huobi Token fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Huobi Token Yorum 2024

Huobi Token Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Huobi Token yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Huobi Token, büyük kripto para borsalarından Huobi Global ’in token ’ıdır. Huobi; kullanıcılarına kripto para alım satım olanakları sunan

, dijital varlık odaklı finansal hizmet platformudur. 2013 ’te Çin ’de hizmete giren platform dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsaları arasında yer almaktadır. Bu rehberde; Huobi Token nedir? Nereden Alınır, arzı ne kadar, projesi nedir? Nereden Alınır, güvenilir mi, nereden alınır, nasıl alınır gibi belli başlı soruların ayrıntılı yanıtlarına yer veriyoruz.

İçindekiler

1 Huobi Token nedir? Nereden Alınır?2 Huobi Token arzı ne kadar?3 Huobi Token ’ın projesi nedir? Nereden Alınır?3.1 Huobi kripto para borsası3.2 Huobi Wallet3.3 Huobi Pool3.4 Huobi Chain3.5 Huobi Capital3.6 Huobi Prime3.7 Huobi Türkiye4 Huobi güvenilir mi?5 Huobi Token nereden alınır?6 Huobi Token nasıl alınır?

Popüler borsalardan Huobi ’nin arayüzü

İlgini Çekebilir  Bitcoin de Yeni Hedef 6000 Dolar

Huobi Token nedir? Nereden Alınır?

Huobi Token (HT)

, kripto para alım satım platformu Huobi Global‘ın token ’ıdır. Kısaltması HT olan Huobi Token, Ethereum blok zinciri üzerinde geliştirilmiş, ERC-20 standardında çalışan merkeziyetsiz bir dijital varlıktır.

HT Token sahipleri, Huobi Global borsasında gerçekleştirdiği işlemlerde, indirimli işlem ücreti ödeme hakkı kazanırlar. Ayrıca HT Token ile satın alınabilen VIP statüler ile işlem ücreti, airdrop ’lar, yeni projelere ön erişim gibi özel avantajlardan da yararlanabiliyor. Dahası, token sahibi olmak, borsanın alacağı kararlarda oy kullanma hakkı da sağlıyor.

Huobi Token arzı ne kadar?

Huobi Token ’ın  toplam arzı 500 milyon adet ile sınırlıdır. 2018 Ocak ayında piyasaya sürülen HT Token ’ın bir kısmı 1.52 dolar fiyat üzerinden satışa sunulurken, VIP kullanıcılara, seviyelerine göre ücretsiz dağıtılmıştır. CoinMarketCap verilerine göre, yazının yayımlandığı tarihte HT Token ’ın dolaşımdaki arzı ise 155 milyondur.

Huobi Token ’ın projesi nedir? Nereden Alınır?

Huobi Token ’ın projesi, en temelde bir dijital varlık finansal hizmetler grubu olan Huobi Global ’dir. Platform, Leon Li tarafından 2013 yılında Çin ’de faliyetlerine başladı. Kurulması ile birlikte Çin ’de en yüksek ticaret hacmine ulaşarak lider kripto para borsası konuma gelen Huobi, 2016 yılında da yükselişini devam ettirdi.

Çin ’in kripto para kısıtlamaları sonrasında ülkedeki merkez ofisini taşıdı. Sadece pazar araştırmaları için Çin ofisini kullanmaya başlayan Huobi, 2017 tarihi itibariyle Singapur merkez ofisinden yönetilmektedir.

Huobi Global, kullanıcılarına geniş skalada finansal araçlar sunmaktadır. Bu ürün ve hizmetler başlıca şunlardır:

Huobi kripto para borsası

Huobi, kripto para borsası üzerinden birçok farklı parite ile 490 farklı kripto paranın takasını mümkün kılmaktadır. Ayrıca 50 ’den fazla itibari para Huobi borsalarında kullanılabilmektedir.

Huobi Wallet

Bir cüzdan uygulaması olan Huobi Wallet; Huobi Global ’in 2018 ’de  piyasaya sürdüğü, platforma entegre dijital cüzdanıdır. BTC, ETH, USDT, LTC vb. gibi ana paraların yanı sıra tüm ERC-20 tokenlerin depolanmasını, transferini ve değişimini destekler. Ayrıca ERC721 tabanlı NFT ’ler de Huobi Wallet ’ta depolanabilir.

Huobi Token (HT) logosuHuobi Token (HT) logosu

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Huobi Token Analiz

Huobi Token Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Huobi Token hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Huobi Token grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Huobi Token Yorum

Huobi Token yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Huobi Token grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Huobi Token yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Huobi Token Uzman Yorumları

Huobi Token analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

 

Huobi Pool

Kullanıcılar, Huobi Pool üzerinden kripto para madenciliği yapabilir.

Kısaca söyleyecek olursak kullanıcıların DeFi hizmetlerini özelleştirmelerini olanak tanır. Varlık saklama, yönetişim ve finansal veri hizmetleri gibi çözümler de sunar.

Huobi Capital

Huobi Capital, şirketin yatırım koludur. Şirket, blok zinciri teknolojisi veya kripto paralar ile ilgili startup ’lara bu platform üzerinden fon sağlar.

Huobi Prime

Huobi Prime, Huobi platformunun ilk coin satışlarının (ICO) düzenlediği platformudur. Tokeni Huobi Token (HT) tarafından desteklenir.

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) kaç dolar? 16 Eylül 2024 Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Huobi Türkiye

2017 yılında Huobi, Çin ’den taşınma kararı aldı. Çünkü Çin devleti, kripto para borsalarını ve ICO ’ları yasaklamıştı. Sonrasında ise Singapur, Japonya, Hong Kong ve ABD ofisleri açan şirket en son ise 2019 yılında Türkiye ofisini açmış bulunuyor. Platformun genelinde standart bir KYC prosedürü uygulanmasa da 2020 yılından bu yana Türkiye için özel bir müşteri doğrulama sistemi kullanılmaktadır ve ülkelerin dijital varlık borsaları için belirlediği regülasyonlara uyum gösterilmektedir.

Huobi güvenilir mi?

Huobi Platformu, DDoS karşıtı koruma teknolojisi kullanmaktadır.

Kullanıcıların güvenliğini korumak için borsa, “Don ’t Be Evil” adlı risk kontrol metodunu kullanır. Platform, 2018 ’den beri bir varlık koruma stratejisi olarak Güvenlik Rezervasyon Mekanizmasını kullanmaktadır. Aynı yılın ocak ayında Huobi, Yatırımcı Koruma Fonunu da oluşturdu. Böylelikle HT sahipleri, bu fon ile dolandırıcılık faaliyetlerinden veya kripto para ticaretiyle bağlantılı diğer tehlikelerden kaynaklanan kayıplardan korunmaktadır.

Huobi Token nereden alınır?

Huobi Token ’in satın alınabileceği en büyük ve güvenilir kripto para platformlarından bazıları şunlardır: Huobi Global, Gate.io ve KuCoin. Bu arada HT Token ’in fiyatı 10 Nisan 2024 tarihi itibariyle 9.5 dolar seviyelerindedir.

Huobi Token nasıl alınır?

Huobi Token ’i satın almak için:

Öncelikle yukarıda örneklerini verdiğimiz borsalara kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işleminin ardından, detaylı kişisel bilgilerinizin kaydedileceği kimlik doğrulama aşamalarını tamamlayın.Kredi/Banka Kartı ile veya kullandığınız borsanın sunduğu seçeneklerde mevcut ise havale yolu ile TL bakiyesini kripto para borsası hesabına aktarın. Aktardığınız TL bakiyesini, Huobi Token ’ı satın alırken kullanmak istediğiniz işlem çiftindeki pariteye çevirin (USDT, BUSD gibi stabil coinler ya da Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimleri, çoğu borsada HT ile işlem çiftleri oluşturmaktadır) Son olarak, Spot piyasalarında Huobi kripto para birimini aratın ve tercih ettiğiniz işlem çiftine tıklayın. Açılan Ekranda satın almak istediğiniz HT miktarını girdikten sonra “AL” butonuna basın. Daha sonra emriniz deftere girer ve istediğiniz fiyatta satıcı bulunduğunda Huobi Token takasınız gerçekleşmiş olur..

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Huobi Token Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Huobi Token Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Huobi Token Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Huobi Token için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Huobi Token için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Huobi Token uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Huobi Token durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Huobi Token geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com