Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

GRT Coin Nedir? Nereden Alınır? GRT Projesi ve Geleceği GRT Coin Yorum 2024 Coin Grafik

GRT Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. GRT Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. GRT Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. GRT Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. GRT Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

GRT Coin Yorum 2024

GRT Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen GRT Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Web 3 ve DeFi alanında dikkat çeken The Graph, kripto para endüstrisinin her zaman akılda kalan projelerinden olmuştur. GRT Coin nedir? Nereden Alınır, nereden alınır, projesi nedir? Nereden Alınır, geleceği var mı gibi sorular yatırımcıların ilk aklına gelen sorulardır. Uzmancoin olarak bu sorulara yanıt vermeye çalıştık.

GRT Coin Nedir?

GRT Coin nedir? Nereden Alınır sorgusuna kolay bir şekilde cevap vermek gerekirse, Graph ’ın native token ’ı GRT, ağı içinde güvence altına alınan verilerin bütünlüğünü sağlamak için kullanılır. Dizin oluşturucu

buy amoxil online

, küratör veya yetki veren herhangi bir kullanıcı, rollerini yerine getirmek için GRT ’ye bahis yapmalı ve karşılığında ağdan ücret almalıdır. Öte yandan arzı hakkında bilgi verirsek; 10 milyar token toplam arza sahip GRT Coin ’in dolaşımdaki arzı 4.72 milyar adettir. 18 Nisan 2024 tarihi itibariyle 1.6 milyar dolarlık piyasa değerine sahiptir.

İlgini Çekebilir  SEC, NYDIG'ın Bitcoin ETF kararını erteledi

GRT Coin nedir? Nereden AlınırGRT Coin nedir? Nereden Alınır

The Graph Nedir?

The Graph yani GRT, blok zincirlerini indeksleyen ve sorgulayan merkezi olmayan bir protokoldür ve bilgi erişimini kolaylaştırmak için çeşitli blok zinciri uygulamalarından veri toplamak, işlemek ve depolamak için kullanılan açık kaynaklı bir yazılımdır.

GRT, blok zinciri verilerini, Subgraphs adı verilen çeşitli endekslerde depolamadan önce analiz eder ve toplar ve herhangi bir uygulamanın protokolüne bir sorgu göndermesine ve anında yanıt almasına olanak tanır.

Sorgular, bir kullanıcının haber akışı için veri toplamak için başlangıçta Facebook ’un yarattığı ve yaygın olarak kullanılan bir dil olan GraphQL aracılığıyla D ’app ’ler tarafından oluşturulur.

Ağa hizmet sağlayan, dizin oluşturucular ve temsilciler olarak adlandırılan Graph kullanıcıları, verilerin işlenmesine ve bunları son kullanıcılara ve uygulamalara iletmesine yardımcı olur.

The Graph, Aave, Curve ve Uniswap gibi popüler Ethereum uygulamaları tarafından kullanılıyor.


GRT Coin Analiz

GRT Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde GRT Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. GRT Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

GRT Coin Yorum

GRT Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. GRT Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. GRT Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

GRT Coin Uzman Yorumları

GRT Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  ABD ’li kripto bankasında büyük çöküş Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

 

 

The Graph Projesi Nedir? GRT Nasıl Çalışır?

The Graph projesi nedir? Nereden Alınır konusunu açıklayacak olursak, daha önce geliştirici araçları oluşturmaya odaklanan birkaç girişimde birlikte çalışan Yaniv Tal, Jannis Pohlmann ve Brandon Ramirez tarafından 2018 yılında kurulan The Graph, Ethereum ve IPFS gibi ağları sorgulamak için bir indeksleme protokolüdür.

The Graph, Ekim 2020 ’deki halka açık satışından elde ettiği 10 milyon dolar da dahil olmak üzere 2019 ’dan bu yana toplam 19,5 milyon dolarlık token satışı topladı. Bu süre zarfında, 10 milyar GRT ’lik ilk token arzının yaklaşık %21 ’i Coinbase Ventures, Digital Currency Group ve Multicoin Capital gibi yatırımcılara satıldı.

Graph ’in projesinden bahsedersek en basit ve yalın haliyle; The Graph (GRT), blok zincirlerinden veri indekslemek ve sorgulamak için merkezi olmayan bir protokol olan The Graph ’a güç veren bir Ethereum token ’ıdır. Google ’ın web ’i indekslediği gibi, The Graph da Ethereum ve Filecoin gibi ağlardan gelen blok zinciri verilerini indeksler. Bu veriler, herkesin sorgulayabileceği Subgraphs ’te ilk adımı, bilgi için sürekli olarak ağ bloklarını ve akıllı sözleşmeleri tarayan Graph Nodes (Graph Düğümleri) aracılığıyla gerçekleşir. Bir uygulama akıllı sözleşmeler aracılığıyla blok zincirine veri eklediğinde, Graph Nodes bu yeni bloklardan gelen verileri uygun Subgraphs ’lere ekler.

GRT Coin nasıl çalışırGRT Coin nasıl çalışır

Graph Nodes bilgileri çıkardığında, protokolünde verilerin düzenlenmesine katkıda bulunan üç tür kullanıcı vardır.

Küratörler: Hangi Subgraph ’lerin yüksek kalitede olduğunu ve The Graph tarafından indekslenmesi gerektiğini değerlendiren Subgraph geliştiricileri.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'de nadir görülen bir durum: Ralli işareti mi?

Bu verilere daha sonra

buy kamagra

, sorguları kullanarak yazılımlarını çalıştırmalarına yardımcı olacak bilgileri arayan uygulamalar tarafından kolayca erişilebilir.

Örneğin; Decentraland, uygulamalar genelinde arazi, aksesuar ve koleksiyon öğelerini bulmak için The Graph ’in bilgilerine erişir ve bunları pazarlarına getirerek kullanıcıların bunları merkezi bir konumdan satın almasına olanak tanır.

GRT Coin nereden alınırGRT Coin nereden alınır

GRT Coin İlk Çıktığında Ne Kadardı?

Öte yandan GRT Coin ilk çıktığındaki fiyatı da kripto ilgilileri tarafından merak ediliyor. 0.03 dolarlık ICO fiyatıyla ön satışa çıkan GRT Coin, en yüksek fiyatını 2.88 dolar ile yakalamıştır.

GRT ’nin Geleceği Var Mı?

GRT Coin ’in geleceğinin olumlu yöne gideceğini söyleyebiliriz. DeFi odaklı fintech girişimi Yield App ’in CEO ’su ve kurucusu Tim Frost ’a göre The Graph token, DeFi ekosisteminde iyi bir yatırım olabilecek değerli bir rol oynuyor.

Nispeten yeni bir token ve blockchain endüstrisinde ne kadar benimseneceği belli değil. Ayrıca, mevcut fiyatı Şubat 2021 ’deki tüm zamanların en yüksek seviyelerinin önemli ölçüde altında. Ve yüksek oynaklığa tabi. Tahmin kuruluşlarından gelen Graph ile ilgili fiyat tahminleri, daha uzun vadeli büyümeyi gösteriyor. Elbette bu tahminler yanlış olabilir ve herhangi bir kripto para birimi satın almadan önce kendi durum tespitinizi ve risk yönetiminizi yapmalısınız.

GRT Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Piyasanın dikkat çeken coinlerinden olan GRT Coin, başta Binance olmak üzere Coinbase, Huobi, FTX, Bithumb, Gate.io, Bybit, Kraken, Gemini gibi büyük kripto para platformlarından alınıp satılabiliyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

GRT Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

GRT Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

GRT Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

GRT Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

GRT Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

GRT Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

GRT Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

GRT Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com