Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FTX’in kurucusu Bankman-Fried’ın mal varlığına el konuldu Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FTX’in ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FTX’in yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FTX’in forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FTX’in grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FTX’in fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FTX’in Yorum 2024

FTX’in Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FTX’in yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Dolandırıcılık ve kara para aklama dahil 8 suçtan yargılanan kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski Üst Yöneticisi (CEO) Sam Bankman-Fried‘ın yaklaşık 700 milyon dolarlık varlığına el konuldu.

Mahkeme kayıtlarına göre, New York Güney Bölge Savcısı Damian Williams, el konulmak üzere hisse senedir? Nereden Alınır, nakit ve kripto paradan oluşan 10 hesabı belirledi.

AA’nın haberine göre; bu kapsamda, Bankman-Fried’ın yaklaşık 700 milyon dolarlık varlığına el konuldu. Bankman-Fried, dolandırıcılıktan suçlu bulunması halinde söz konusu varlığını kaybedecek.

Suçlamaları reddetmişti

Kripto para borsası FTX, geçen yıl kasım başında rakibi ve dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile arasında çıkan sorunların ardından likidite sıkıntısı yaşamaya başlamıştı.

FTX’in 11 Kasım 2024’de ABD’de iflas süreci başlattığı, şirketin CEO’su Sam Bankman-Fried’ın da istifa ettiği açıklanmıştı. Sam Bankman-Fried, 12 Aralık 2024’de ABD’nin suç duyurusunun ardından Bahamalar’da gözaltına alınmıştı.

İlgini Çekebilir  Kripto paralar Powell'dan destek buldu

ABD’de federal savcılar, Bankman-Fried hakkında dolandırıcılık, finans yasalarını ihlal ve kara para aklama dahil çeşitli suçlardan dolayı iddianame hazırlamıştı.

ABD’ye 21 Aralık 2024’de teslim edilen Bankman-Fried’ın duruşmaya kadar 250 milyon dolar kefaletle serbest bırakılması kararlaştırılmıştı.

Dolandırıcılık ve kara para aklama dahil 8 suçtan yargılanan Bankman-Fried, ocak ayı başında New York Güney Bölge Mahkemesinde çıktığı duruşmada kendisine yöneltilen suçlamaları reddetmişti

1716433.jpg?v=1674277516Bu hafta en çok borsa kazandırdı

 

1716426.jpg?v=1674277516JPMorgan: Kripto tam anlamıyla zaman kaybı

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FTX’in Analiz

FTX’in Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FTX’in hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FTX’in grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FTX’in Yorum

FTX’in yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FTX’in grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FTX’in yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FTX’in Uzman Yorumları

FTX’in analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com