Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Bitcoin Amazon etkisi ile yükseliyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

BiBTC Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Bitcoin Yorum 2024

BTC Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ABD teknoloji hisseleri ile paralel bir seyir izleyen Bitcoin, son 24 saatte yüzde 3’e yakın yükselişle 38 bin dolara kadar yükseldi.

Dün 2.575 civarında alıcı bulan Ethereum ise 2 bin 800 civarına kadar yükseldi.

Nasdaq ve Bitcoin arasındaki korelasyon son haftalarda tüm zamanların zirvesine çıkarken, teknoloji ağırlıklı endekste yaşanan düşüş kripto para piyasalarını da baskılamıştı.

Bitcoin, dün 36 bin 250 dolara kadar geri çekilmişti. Bu düşüşte Facebook’un üst şirketi Meta ve Paypal gibi şirketlerinde yaşanan sert düşüşler etkili olmuştu.

 


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum SXP coin nedir? Nereden Alınır? Projesi, geleceği ve bilinmesi gerekenler 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin Yorum

BTC Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Amazon’un geliri yüzde 22 arttı

Amazon, geçen yılın ekim-aralık dönemine ait bilançosunu açıkladı. Buna göre, şirketin geçen yılın dördüncü çeyreğinde elde ettiği gelir, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 9 artarak 137,4 milyar dolara yükseldi.

Amazon, 2020’nin aynı döneminde net satışlarının 125,6 milyar dolar seviyesinde gerçekleştiğini duyurmuştu. Şirketin geliri, 2021 yılı genelinde ise yüzde 22 artışla 469,8 milyar dolara ulaştı.

Amazon’un net kârı da geçen yılın son çeyreğinde 14,3 milyar dolara yükseldi. Şirketin 2020’nin aynı döneminde elde ettiği net kâr 7,2 milyar dolar seviyesindeydi. Geçen yıl genelinde Amazon’un net karı bir önceki yıla göre yüzde 57 artışla 33,4 milyar dolara yükseldi.

E-ticaret devinin 2020’nin dördüncü çeyreğinde 14,09 dolar olan hisse başına karı ise geçen yılın aynı döneminde 27,75 dolara çıktı.

Teksaslı madenciler şalter indirdi

Teksaslı kripto para madencileri, eyalete yaklaşan soğuk hava dalgasından dolayı Bitcoin operasyonlarını geçici bir süre için durdurdu.

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) kaç dolar? 17 Ağustos 2024 Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ABD’nin halka açık en büyük madencilik şirketi Riot’tan yapılan açıklamada, 10 milyon kişiyi etkilemesi beklenen soğuk hava dalgası öncesinde elektrik şebekesindeki yükün hafifletilmesi amaçlandığı belirtildi.

Riot, şu anda güçlerinin yüzde 1-2’sini kullandıklarını belirtti. Rhodium ve Marathon Digital’den de konuya ilişkin benzer açıklamalar yapıldı.

Geçen yıl Teksas ’ta yaşanan soğuk hava dalgası sonrasında eyalet çapında büyük elektrik kesintileri yaşanmıştı.(Dünya)

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com