Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

JST Coin nedir? Nereden Alınır, neden yükseliyor? JST Coin Yorum 2024 Coin Grafik

JST Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. JST Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. JST Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. JST Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. JST Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

JST Coin Yorum 2024

JST Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen JST Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

JST Coin nedir? Nereden Alınır?

JUST, TRON blok zinciri üzerinde çalışan merkeziyetsiz bir stabil coin platformudur. JST de bu platformun token ’ıdır. Kullanıcılar, JST token ’larını stake ederek ağ üzerinde oy hakkına sahip olabilir ve ödüllerden yararlanabilirler.

JST ’yi madencilik, alım satım ve kampanyalara katılım yoluyla da kazanmak mümkün. Ancak buradaki madencilik ise bildiğimiz kripto para madenciliği sisteminden farklı. JST madenciliği, para yatırarak, borç vererek, likidite sağlayarak veya diğer finansal işlemleri gerçekleştirerek yapılabiliyor.

JUST platformunun en dikkat çekici yanı ise USDJ stabil coin ’i. USDJ, 1:1 oranında USD ’ye sabitlenmiş olan, otomatik bir geri bildirim mekanizması ile döviz kurunu sabit tutan teminat tabanlı merkeziyetsiz bir stabil coin. Staking ve alım satım yoluyla kazanılabilir.

İlgini Çekebilir  JOE Coin nedir? Nereden Alınır? Avalanche ’ın yükselen yıldızı Trader Joe projesinin geleceği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

JUST ’ın arkasında ise JUST Vakfı var. Vakfın teknoloji ekibinin yarısı Alibaba, Tencent ve IBM gibi büyük internet şirketlerinden geliyor. Bu arada JUST ’ın finans analistleriyse platformun resmi web sitesinde verilen bilgiye göre dünyanın dört bir yanındaki yatırım bankalarında deneyim sahibi.

JST ’nin toplam arzı 9 milyar 900 milyon adet. JST ’nin dolaşımdaki miktarı ise 7 milyar 300 milyon adet. Toplam arzın yüzde 74 ’ü dolaşımda. 31 Mart 2024 itibari ile JST ’nin piyasa değeri 778 milyon dolar. JST ’nin en yüksek seviyesi 0.21 dolar ve en düşük seviyesi ise 0.0047 dolar. JST, piyasaya çıktığı ilk günden bu yana yüzde 5274 oranında artış gösterdi.

JST Coin neden yükseliyor?

JST ’deki yükselişin birinci nedeni, piyasanın genel anlamda pozitif seyretmesi. Bir numaralı kripto para Bitcoin ’in yükselişin ardından soluklanmasıyla altcoin‘ler çift haneli artışlar görmeye başladı. Ek olarak JUST platformun son günlerde kullanıcı aktivitesi de önemli ölçüde yükseldi. JustLend istatistikleri, önceki gün kullanıcıların yüzde 78 ve işlemlerin ise yüzde 60 arttığını gösteriyordu. Ayrıca JustDeFi ’daki kilitli toplam varlık değeri 7 milyar 300 milyon doları geçti. Bununla birlikte TRON ağındaki kilitli varlık değeri ise 10 milyar dolara yaklaştı. Bir platformun kullanımının artmasının kuşkusuz o platformun token ’ının da değerlenmesini sağlar. JST, son 24 saatte 0.06 dolardan 0.117 dolara yüzde 100 yükseldi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


JST Coin Analiz

JST Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde JST Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. JST Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin listede mi? 2024'te dünyayı bekleyen 6 siber tehdit Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

JST Coin Yorum

JST Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. JST Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. JST Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

JST Coin Uzman Yorumları

JST Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

JST Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

JST Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

JST Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

JST Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

JST Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

JST Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

JST Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

JST Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com