Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Solana Coin Ethereum rüzgarını kaçıranların akın ettiği altcoin olacak Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Solana Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Solana Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Solana Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Solana Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Solana Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Solana Coin Yorum 2024

Solana Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Solana Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Piyasa değeri açısından dünyanın en büyük ikinci kripto parası Ethereum 2015 yılındaki kuruluşundan bu yana %100 binin üzerinde yükseliş gösterdi. Aynı dönemde Bitcoin ’de dahi bu ölçekte bir yükseliş gerçekleşmedi. Ethereum ’un adımlarını izleyen ve akıllı kontrat özelliği taşıyan diğer kripto paralar da var. Solana ise öne çıkan altcoin ’lerden biri ve kripto para alanında giderek daha fazla tanınırlık kazanmaya başladı. Buna ek olarak önümüzdeki yıl boyunca dikkat çekici getiriler sağlama potansiyeli var.

Motley Fool ’un haberine göre Ethereum ’un aksine Solana hisse kanıtı modeliyle çalışıyor, bu şekilde SOL token ’ına sahip olan kişiler işlemleri gerçekleştirerek ödül kazanabiliyor. İş kanıtı modelinden çok daha sürdürülebilir ve düşük enerji tüketimi sağlayan bu model, Bitcoin ve Ethereum ’un enerji ihtiyacından çok daha azıyla yetinebiliyor. Ancak Solana ’nın inovatif bir özelliği de var. Geçmiş kanıtı adı verilen bu özellik sayesinde saniyede 50 bin işlem gerçekleştirilebiliyor ve maliyetler oldukça düşük oluyor. Bu özellik de Solana ’yı diğer Ethereum alternatiflerinden ayırıyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Kullanılacak - İran, ithalatta kripto paraya geçti! Türkiye'yi etkiler mi? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

DeFi cenneti 

Ancak bu uygulamalar Ethereum blockchain ’inde yer aldığı için, yavaş işlemler ve yüksek maliyetler nedeniyle kısıtlanıyor. Bu koşullar altında Solana DeFi ’nin ilerlemesi için büyük bir potansiyele sahip. Örneğin borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre Serum, hız ve düşük ücret vurgusu yapan bir merkeziyetsiz platform. Platformun en popüler merkeziyetsiz uygulaması ise Solana blockchain ’inde yer alıyor. Solana Pay adını taşıyan ödeme protokolü de, satıcılar ve tüketiciler arasında aracısız bir ödeme bağlantısı kurmayı hedefliyor. Solana Pay satıcıların, tüketicilerle kurduğu iletişimi dönüştürebilir ve yeni fırsatlar sunabilir.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Solana Coin Analiz

Solana Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Solana Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Solana Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Solana Coin Yorum

Solana Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Solana Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Solana Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Solana Coin Uzman Yorumları

Solana Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

 

Solana ’nın riskleri de var 

İlgini Çekebilir  Metaverse yatırımları kumar mı? Arsa kapma yarışı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Henüz yeni ve gelişmekte olan bir teknoloji olduğu için, aynı zamanda DeFi kullanıcılarının sigorta güvencesi olmadığı için, bu uygulamalara yatırılan paraların kaybedilme riski bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Ethereum ve Solana blockchain ’lerini birbirine bağlayan Wormhole isimli köprü, hacker saldırısına uğradı. 320 milyon dolar değerinde Ethereum çalındı. Buna rağmen Solana kripto para alanında en büyük kazananlardan biri olma şansına sahip.

Bank of America analistleri Solana ’nın dijital varlık ekosisteminin Visa ’sı olabileceğini dahi söyledi. Bank of America Analisti Alkesh Shah, Solana ’nın mikro ödemeler ve oyun alanında oldukça başarılı olabileceğini ve Ethereum ’dan pazar payı alacağını açıkladı. Ethereum rüzgarını kaçıranlar için, Solana yüksek çeşitliliğe sahip ve uzun vadeli portföyler için uygun bir seçenek olabilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Solana Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Solana Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Solana Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Solana Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Solana Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Solana Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Solana Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Solana Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com