Cuma, Mayıs 3, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Bitcoin Riskli teknoloji hissesine mi dönüşecek? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Bitcoin Yorum 2024

BTC Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

 

2024 yılı kripto paralar için zorlu başladı. Bitcoin ’de bir gün %5 ’lik yükselişler görülürken, bir sonraki gün aynı oranda düşüşler gerçekleşiyor. Kripto paraların geleneksel piyasalarla korelasyonunun bulunmadığını düşünen herkes yanıldığını anladı. Bitcoin ’in teknoloji hisselerinin ağırlıkta bulunduğu Nasdaq endeksini takip ettiği görülüyor. Bu da büyük yatırımcıların aynı hamleleri yaptığını gösteriyor: Yatırımcılar Facebook hisselerini sattıkları gibi, Bitcoin ’de de satışa yöneliyor.

Forbes ’un haberine göre kripto para piyasasında ise yepyeni bir dönem başlıyor. Son bir ayda Bitcoin dolar karşısında %12,9 düşüş gösterdi. Invesco Nasdaq ETF %10 düştü. Bitcoin bu yatırım fonunun bir başka versiyonu gibi görünüyor. Cambrian Asset Management CEO ’su Martin Green, “bugün altı ay öncesine kıyasla daha yüksek bir korelasyon var” dedi. Son üç yılda Bitcoin ve Nasdaq arasındaki korelasyon oldukça düşüktü ancak Green ’e göre, son haftalarda bu korelasyon neredeyse iki kat yükseldi.

İlgini Çekebilir  Ripple (XRP) kaç dolar? 20 Haziran 2024 Ripple (XRP) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Hem Bitcoin hem de Nasdaq için son dönemdeki satış dalgası, ayı piyasası savunucularını da ortaya çıkardı. Yine de bireysel kripto para yatırımcıları için iyi bir haber var. Bitcoin kısa bir süredir piyasayı takip ediyor olsa da, kripto para piyasası olgunlaşıyor. Yatırımcılar daha akılcı hamleler yapıyor ve uzun vadeli düşünüyor. Kurumsal yatırımcılar ve satışa geçmeyen bireysel yatırımcılar, kripto yatırımlarına bir oyun gözüyle bakmıyor. Sektördeki bazı kişiler kripto para yatırımlarının, teknoloji hisselerinden daha güvenli olabileceğini söylüyor.

Buna rağmen korelasyonlar her zaman piyasaların gidişatının en iyi göstergesi olmayabilir.

Bitcoin ve Nasdaq endeksi 2019 yılının büyük bir bölümünde paralel hareketler gösterdi. Bitcoin 2020 ’nin başında, pandeminin ortaya çıkmasıyla beraber sert düştü.

borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre geride bıraktığımız iki yılda Bitcoin %320, Nasdaq %56 yükseliş gösterdi.

Bu da teknoloji hisselerinde düşüşü getiren para politikaları, yükselen enflasyon ve bazı ürünlere yönelik talebin düşmesi gibi faktörlerin kripto paralardaki düşüşte de etkili olduğu anlamına geliyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

BTC Bitcoin Yorum

BTC Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Rapor: Borsalarda 2017'den Buyana Görülen En Düşük İşlem Hacimleri

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Dubai merkezli Metafluence CEO ’su Elvin Aziyev “en büyük kripto paralar, risk anlamında hisselerden farklı değil” dedi. Aziyev yakın zamanda yaşanan satış dalgasını 2018 yılının başındaki döneme benzeterek, Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalardan endişe duymadığını söyledi. Ancak ayı piyasası taraftarları, durumun kötüye gideceğini düşünüyor.

Tesla ve Goldman Sachs gibi kurumsal yatırımcıların oynadığı rol, burada Bitcoin balinalarının satış hamleleriyle birleşip birleşmeyeceği kilit önem taşıyor. İki taraf da benzer düşünceler taşıdığı takdirde, Bitcoin daha riskli bir Nasdaq haline gelecek. Bitcoin zirvesinden %30 düşüş gösterdi ve bu Bitcoin için bir ayı piyasası dönemi. Buna rağmen tüm bunlar bir gün içinde değişebilir. Kripto paralarda bu duruma daha önce defalarca tanıklık ettik.

Ermolaev, “uzun vadeli kripto yatırımcıları etkilenmiş görünmüyor” dedi. Devamında, “uzun vadede yükselişi bekliyorlar. Benim için Bitcoin ’de kırmızı bayraklı destek seviyesi 30 bin dolar “ ifadesini kullandı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com