Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Bitcoin fiyatı neden yükseliyor? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Bitcoin Yorum 2024

BTC Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bir süredir 40 bin dolar seviyesinin üzerine çıkamayan ve geçtiğimiz kasım ayında gördüğü zirveden itibaren düşüş trendi devam eden Bitcoin, haftasonu 40 bin dolar seviyesini kırarak 41 bin doların üzerine ulaştı.

Bitcoin, hisse senedir? Nereden Alınır piyasalarındaki hareketliliği yakından takip ederken ABD Merkez Bankası ’nın (Fed) sıkı para politikasını hızlandıracağına dönük işaretleri de yakından izliyor.

Bitcoin ’de haftasonu yaşanan hareketlilik Ethereum, Solana gibi kripto paraları da etkiledi. Ancak Bitcoin kasım ayında ayında ulaşılan ve tüm zamanların rekor seviyesi olan 69 bin dolar seviyesine oldukça uzak.

ETHEREUM DA HAREKETLENDİ

Bitcoin ’deki son fiyat hareketi lider kripto paranın ekim ayından bu yana gördüğü en büyük günlük kazanç oldu. Geçtiğimiz cuma günü sert yükseliş kaydeden Bitcoin ’in yanında ikinci en büyük kripto para olan ethereum da yüzde 11’in üzerinde primle 3 bin dolara yükseldi.

İlgini Çekebilir  Avrupa Yatırım Bankası ilk dijital sterlin tahvilini ihraç etti Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bitcoin bugün 41 bin 600 dolar seviyesinde hareket ederken Ethereum 3 bin doların, Cardano da 15 doların üzerine çıktı.

AMAZON DOPİNGİ

Hisse senetleri genel olarak yatay seyretse de e-ticaret devi Amazon ’un bilançolarındaki olumlu veriler teknoloji hisselerinin toparlanmasına yardımcı oldu.

Geçtiğimiz hafta Facebook ’un bilançosundaki olumsuz sonuçlar nedeniyle piyasalar oldukça zarar görmüştü. Ancak Amazon sonrası gelen toparlanma risk iştahının artması ile birlikte Bitcoin ’i de ateşledi.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan varlık yönetimi şirketi Miller Tabak + baş piyasa stratejisti Matt Maley, “Facebook ’un aksine Amazon ’un kazançlarının Google ve Microsoft ’a benzer şekilde gelmesi, yatırımcılara riske dayalı ticarete yeniden girme konusunda daha fazla güven verdi” dedi.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

BTC Bitcoin Yorum

BTC Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Kazakistan'daki kaos, kripto para fiyatlarını vurdu

FED’İN SIKI PARA POLİTİKASI ENDİŞESİ SÜRÜYOR

Ayrıca cuma günü ABD ’de tarım dışı istihdam verisinin beklenenden güçlü gelmesi sonucu Bitcoin ’in negatif etkilenmesi bekleniyordu. Çünkü bu veri ABD Merkez Bankası ’nın (Fed) para politikasını sıkılaştıracağı yönündeki beklentiyi destekler nitelikteydi. Ancak Bitcoin ’deki hareketlilik ters yönde oldu.

Bundan önceki dönemde genel olarak Bitcoin sıkı para politikasına olumsuz reaksiyon göstermişti. İstihdamın artması, ücret artışlarıyla birleştiğinde zaten yüksek olan enflasyonun daha da yükseleceğinin ve Fed ’in bu nedenle sıkılaştırma politikasını sertleştirebileceğinin işareti olarak görülüyor. Ancak bazı analistler sıkı para politikasının halihazırda fiyatlandığı görüşünde.

Yatırımcıların fikirlerini paylaştığı bir sosyal medya platformu olan Alpha Impact ’in CEO ’su Hayden Hughes konu ile ilgili olarak, “Sıkı para politikasını hızlandırma konusunda endişeler olsa da, hisse senedir? Nereden Alınır piyasalarındaki son hareketler göz önüne alındığında 50 baz puanlık bir faiz artışının fiyatlandığına dair bir his var” dedi.
(Sözcü)

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com